tiistai 25. lokakuuta 2011

Ai ihanuuksia....

Mitä ihanaa se Novita tekikään?!
Niin täydellinen.
Kaunis ulkoasu,
kauniit kuvat ja
hyvät ohjeet!


Jep. Olen tutustunut Novitan uuteen sukkalehteen. Ihana! Minä joka olen tehnyt yhdet villasukat 10 vuotta sitten ja päätin sen "typerän" kantapään takia etten tee enää ikinä......Onneksi tuli tämä lehti ja onneksi on hyvä kaveri joka väänsi rautalangasta mulle kantapään ohjeita!

Nyt on sukkia tulollaan ja valmiinakin ja naurattaa ajatuskin kuinka se kantapää nyt niin vaikea on muka ollut?! Hölmä minä....

Ensin aloitettiin lasten sukista ja sitten saan siirtyä ihailemiini malleihin joita lehdestä kuolasin...




Tuossa omat suosikkini ja on todella vaikea päättää mistä aloittaisin?! Ehkä kuitenkin noi nappisukat....


Mä olen NIIIIIN villasukkatyyppi!
Oletko sinä?

19 kommenttia:

Inkeliina kirjoitti...

Ooh, ihanat noi nappisukat, olis aika ihanat hameen kanssa! Mä olisin villasukka ihminen, mutta kun meillä on niin järkky kuuma asunto ettei täällä mitään villasukkia voi pitää. Ulos mennessä toki, mut ne jää vaatteiden alle piiloon eikä voi ihastella kauniita sukkia.

suskunen kirjoitti...

Kerrankin Novita teki jotakin todella "oikein" :) Olin positiivisesti yllättynyt myös siitä että lehti tippuis postiluukusta normaalilehden tilaajallekkin! :) Tämä oli juuri sitä mitä uusi neulojasukupolvi kaipasi! Itsellenikin tuli innostus neuloa sukat vaikka yleensä se toinen sukka jääkin neulomatta. Jospa tällä kertaa ei jäisi? :)

Tiina kirjoitti...

Voi noita ihanuuksia!! Kukahan tekis mullekin, juuri tuollaiset ja juuri noissa väreissä. Tosi herkkuja!! <3 OLEN villasukkaihminen, melkein ympäri vuoden! <3

Milla kirjoitti...

Ehdottomasti olen villasukkaihminen! :) Melkein ympäri vuoden on villasukat jalassa, helteitä lukuunottamatta, ja nyt kun olen kotona muksun kanssa, ei muita sukkia tule käytettyä ollenkaan... Tykkäisin itse tehdä (aikoinaan olen tehnyt enempikin), mutta en nykyään millään ehdi (ompelukone vei akan), onneksi ihana anoppi jaksaa tehdä joka jouluksi muutaman parin niin pysyn sukissa.... :)

Tiitu kirjoitti...

Minäkin ehdin toteuttaa jo yhdet sukat tuosta lehdestä :)

Täytyypä muuten laittaa novitalle palautetta tuosta lehdestä, koska se oli niin ainut laatuaan! Vihdoinkin joku ymmärsi tehdä näinkin yksinkertaisen asian.

Hanna kirjoitti...

Täällä yksi villasukka-tyyppi lisää!! Kesät talvet villasukat jalassa.. ;-) Mielitekee blogissa oli juurikin nämä ihanaiset nappisukat tehtynä ja aloin haaveilla vastaavista hieman pidennettynä versiona!! Menisi aika kivasti legginssien kanssa! :) Itse en moiseen ehkä? pysty, mutta ainahan voi yrittää nakittaa mummaa kutojaksi.. :D

Annika kirjoitti...

Täällä kans villasukkatyyppi. :) Aina kotona ollessa on villasukat jalassa, ja villasukkia löytyy kaikissa väreissä. :D Nuo nappisukat löytyy omaltakin to do- listalta, ja kiva huomata että munkin rustaamista ohjeista tykätään! ;) Nuo b-mallin palmikkosukat on nimittäin yksi mun tekemistäni tuon lehden ohjeista. :)

-TIINA- kirjoitti...

Yksinkertaisuus on kaunista! Minustakin tuo lehti oli parasta mitä Novita on tehnyt.....isossa lehdessä ei sitten mitään ollutkaan mutta nautitaan kauniista sukista.

-Minna- kirjoitti...

Oi mitä ihania sukkia!! Nuo nappisukat on ehdoton suosikki noista. näin myös tuon lehden eilen, mutta harmikseni (tai pitäiskö sanoa että onnekseni) en edes avannut sitä vaan jätin kaupan hyllyyn :-).

Kaisa kirjoitti...

Minäkin tunnustaudun villasukkaihmiseksi. Tämän blogin innostamana katsoin paikallisesta s-marketista tuota lehteä, mutta ei sitä ollut siellä. vai oisko se ollut ison novita-lehden välissä? en ymmärtänyt katsoa. mutta toivottavasti kerkeän vielä tuon lehden saamaan, niin ihania sukkia näkyy olevan. Joka syksy iskee kova neulomisvimma.

-TIINA- kirjoitti...

Mä ostin lehden Kodin 1:stä ja ihan yksikseen oli siellä kaupan. Mä en ainakaan meidän s-marketista löytänyt koko Novitaa...Ja kannattaa todellakin ostaa, ihana lehti!

Katja kirjoitti...

En ehkä itse niinkään ole villasukkatyyppi, mutta lähipiirissä heitä on kyllä. Näitä sinun kuvia katsoessa tuli mieleen, että hitsin vitsi, saisinko pukinkonttiin tehtyä muutamat :)

Kielo kirjoitti...

Hienoa, että löysit villasukkien kutomismaailmaan! Minäkin löysin sinne muutama vuosi sitten. Itse olin myös ajatellut, että se kantapäähomma onmulle liikaa, mutta eihän se sitten loppujen lopuksi ollut temppu eikä mikään, nykyään melkein lempparikohta koko sukassa :)

suskunen kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustua :)

Hanna kirjoitti...

Napilistat oli munkin suosikit, kolmannet puikoilla (käypä kurkkaamassa), aika koukuttava lehti. Seuraavaksi ehkä jotkut pitkät palmikkosukat. Muuttelin kyllä jonkun verran ohjetta nappilistasukista matkan varrella, mm. napinläpi tuli musta liian reunaan ohjeen mukaan.
Mut ihana lehti, tavallista Novitan tilauksen katkaisin jokun aika sitten kun tuntui niin tylsältä mut tästä täydet pisteet. Päälystin oman lehteni kontaktimuovilla kun ajattelin että siitä on iloa moneksi vuodeksi.

Susanna kirjoitti...

Oi, tuo lehti pitäisi kyllä itsekin saada. Olen todellakin villasukkatyyppi! Nuo harmaat nappisukat on aivan herkut :)

Saara kirjoitti...

Ihana tosiaan tuo lehti.
Minäkin olen villasukka-tyyppi, tosin käyttäjänä parempi... Aloitin ekan villasukkani muutama viikko sitten, homma tyssäsi kantapäähän, mur!

Saara

-TIINA- kirjoitti...

hoppu design; taistele, kyllä se siitä lähtee! Mulla jo neljät sukat valmiina, vielä kun ehtisi niitä joskus kuvaamaan...

Tiina kirjoitti...

Todellakin olen villalankatyyppi! Sain samaisen lehden lahjaks ystävältä :)