tiistai 15. syyskuuta 2009

Keskeneräistä piisaa...

Halutaan ostaa hieman aikaa ompelutuokioihin!!!

Olisko kellään myytävänä!

Plaah! Hirveä hinku olis ommella mutta aika on totaalisen loppu! Oli tarkoitus tämä ilta/yö pyhittää yhden paidan ompelulle mutta olen hukannut hihan kaavan johonkin???? Enkä sitten millään muka jaksanut alkaa piirtämään uutta! Ehkä huomenna...

...omia painokuvia on kuitenkin tulollaan, taas kerran...


Tänään taas kävin pyörähtämässä Löytöpalassa ja pakkohan sieltä oli pari trikoota ostaa kun hyviä värejä oli tarjolla, näille Nanson trikoille ei metrihintaakaan tule kuin noin 5-6 euroa! Pesua tuolla kylppärissä odottavat...vihreeseen trikooseen on jo ideat painokuvia varten mielessä...


Kiva että tänne uuteenkin blogiin on löytynyt lukijoita ja lupaattehan kommentoida kovasti!!! Minusta on niin kiva lueskella juttujanne ja sitä kautta olen löytänyt monta ihanaa blogiakin!

Toivottavasti jo torstaina voin palata asiaan ;)

8 kommenttia:

Moi! kirjoitti...

Ihana blogi. Panen linkin sivustani. ok?

PrinsessaTrio kirjoitti...

Tervetuloa ja tottakai sopii! Kävinkin jo vastavierailulla ja lisäsin sinut tuohon minun sivuunkin!

Hanna kirjoitti...

mä ostaisin kanssa sitä ompeluaikaa!
joku sais hyvän bisneksen kun myis.:D

itse en osaa yhtään painaa mitään. :( voisit joskus pistää sellaisen paino-info for dummies,alusta asti värien ostosta kuviksi -ihan vaan mulle.

PrinsessaTrio kirjoitti...

Voi Hanna, mä olen ihan vasta-alkaja näissä hommissa ja taidan tehdä niitä vielä paskoilla vehkeillä ja tekniikoillakin :) Käys kattoon tuolla Villa Valmanjan blogissa, Annikalla oli just tosi hyvä info tekniikasta! Mä käytän Donnon värejä ja ihan netistä tilasin...Voin toki laittaa jossain vaiheessa infoa itsekin...

Maaka kirjoitti...

Keerohan jos myyjä löytyy. Olisin myös kiinnostunut ajan ostamisesta! :) Itseasiassa kyllä "ajanmyyjiä":siivous ym löytyy, mutta ei malta/pysty ostamaan... Joten täytyy sinnitellä näin :)

Ilona kirjoitti...

Täällä myös yksi ajasta kiinnostunut:) Kerropa minullekin, jos myyjä löytyy! Odottelen innolla aikaansaannoksiasi!

Aila kirjoitti...

Tulin tällekin puolelle piipahtamaan, olet kyllä tehnyt ihania juttuja vaikken juuri ole tainnut kommentoida. Itsestä tuntuu, että silloin kun vapaata aikaa olisi hetki, niin juuri samalla iskee laiskotus eikä jaksakaan kaivaa kaikkia vermeitä esiin. Mutta ihanaa, että joku jaksaa silloinkin.

Iita kirjoitti...

Lisäsin sinut heti suosikkeihini! Minullekkin saa tarjota muutaman lisätunnin vuorokauteen jos jollain on ylimääräisiä =)