perjantai 20. marraskuuta 2009

Barbapapoja taas kerran...

Mä sitten tykkään Barbapapoista, olette varmaan huomanneet sen ;) Tämä tunika on ollut leikattuna laatikossa odottaen ompelua ainakin pari kuukautta! Onneksi odottikin koska nyt sain siihen juuri sellaisen applikaation kun halusin.

Tällä kertaa kuvaan pääsi Barbapaavo! Tunikan kangas Myllymuksujen mansikkaraita joustofroteeta, applikoinnissa ja housuissa Eurokankaan punaista velouria. Housujen kaavana vanha tuttu Vilkas-velourhousut Ottobresta ja tunika on Teekannu-tunikan ohjeella tehty, hieman säveltäen...

Setistä tuli ihanan värikäs, tykkään kovasti! Neitikin tykkäsi vaikka sovittaessa tunikaa oli joku 2-vuotiaan uhmahetki meneillään ja totesi minulle :" en halua, vie äiti kirppikselle".... jahas, että sillee!

Setistä tuli hieman reilu mutta mahtuupa pitempään!

Joululahjoja pitäis tehdä jo kovasti mutta ainakin yksi kiva applikointi-idea on pakko toteuttaa lähiaikoina....pesukoneessa juuri myllää ihana vihreä velour juuri sitä varten. Metsola kaupassakin pyörähdin viime viikolla ja siellä oli ihania kankaita vaikka kuinka paljon...voi voi kun olisi aikaa hieman enemmän!

8 kommenttia:

Esmeralda kirjoitti...

Onpa söpö setti! Iloinen! :D

piia kirjoitti...

Ihanan pirteä asu! Minäkin noista barbababoista niin tykkäisin, mutta kun nuo meidän pojat ei välitä yhtään.. mhhmp.
Oikein nätti aplikaatio jällen kerran;)

Jode kirjoitti...

Iihunia postauksia taasen! Mäkin tykkään barpoista kovasti ja niin lapsikin. Koskahan ehtisin tehdä jotain bapa-vaatetta...

piia kirjoitti...

Hurmaava Barbapaavo! Ai, vie kirpparille.. :D Kyllä nuo pienet on hauskoja :D

Satu kirjoitti...

Tosi pirtsakka setti!

joponen kirjoitti...

Ihana! Mieki olen aivan hulluna barbapapoihin <3

Ansku kirjoitti...

Ihana setti taas! Barbababat on meillä sekä äidin että lasten suosikkeja :) Sopii tosi hyvin toi "Paavo" noihin väreihin!

hoppu design kirjoitti...

Barbababat onkin aivan ihania, ja setti oikein suloinen!!!

Saara