maanantai 15. maaliskuuta 2010

Pöksypulan paikkausta...


Eskarilaiselle tuli ommeltua useammat housut. Ihan vaan perustrikoita. Kaava on oma sovellus, hieman löysempi kuin legginsit. Meidän neiti on niin nirso noiden housujen ja ihan ärsyttää välillä ommella kun tuntuu että aina on joku huonosti...No onneksi nämä kelpasivat! Aikas hyvin tuli samalla tuhottua noita trikoita....hyvä vaan niin pääse puuvillakankaiden kimppuun kunnolla ;)

 Noihin ruskeisiin, jotka ovat siis velourista, ompelin pari sydäntä koristeeksi. Kaksi vaaleanpunaista ja yksi punainen....Neidillä kun on aikas paljon punaisia paitoja ;)

Olen myös tehnyt muutaman tilauspipon mutta ne jäi kuvaamatta. Lähtivät sisarruksille hieman etelämpään,

Illalla sain sitten tehtyä uuden tilauksenkin Etsystä ;) Hirmuinen valinnanvaikeus......mutta niistä kankaista sitten myöhemmin.

5 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Kivä kun kävit vierailulla blogissani :)
Aivan ihana blogi sinullakin ja aivan upeita juttuja olet tehnyt! Vähän aikaa olenkin täällä jo käynyt lueskelemassa ja ihailemassa kaikkia upeita tuotoksiasi:)
Tuo aiempi mekkonen oli suloistakin suloisempi! Huolisin tuollaisen myös meillekin!
Itsekin pitäisi tehdä ihan perus trikoopöksyjä tyttöselle, kun niissä on niin mukava olla ja ne sopivat niin kivasti mekkosten ja tunikoiden kanssa :)

Ansku kirjoitti...

Kivannäköisiä pöksyjä.. Pitäisi myös alkaa jotain legginsejä väsäämään kesäksi.. Ihanaa tuo tähtitrikoo, oli pakko tilata sitä itsekkin. (Ihastuin viimeksi siitä ompelemiisi legginseihin) :)

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Ansku: Joo onhan se ihanaa. Meidän neiti vaan totesi,"näyttää ihan unihousuilta", että sillee. Kelpasivat kuitenkin.

k kirjoitti...

Ihanasti passaa nuo sydämet noihin ruskeisii housuihin! Itsellä olisi vähän samantyyppinen housurojekti odottamassa :) Edellisen postauksen mekko on kyllä niin suloinen!

Kielokerma kirjoitti...

Lähti vähän liia nopeasti tuo edellinen kommenttini eli, se oli minä eikä k :D