tiistai 23. marraskuuta 2010

Pussukka Ystävälle...

En tiedä kuinka moni teistä lukee minun toista blogiani, PrinsessaTrion talossa, mutta siellä olen joskus kertonut minun ja ystäväni reissuista! Vietämme joskus sellaisia "Kotiäidin shoppailu-ja rentoutusretkiä" ja olemme jo käyneet Barcelonassa, Milanossa, Pariisissa ja viime kesänä Wienissä. Näistä yhteisistä, täydellisistä reissuista syntyi idea persoonalliseen lahjaan....

Ensin suunnittelin kollaasin valokuvista reissuiltamme, taustakuvaksi jokin kiva maisema. Sitten peilikuvaksi ja tulostus silitettävälle T-shirt paperille ja bling, silitys kankaalle....


Siinäpä arvon rouvat seikkailevat ;) Toiselle puolelle taustakuvaksi pääsi näkymä "Sissin" linnan parvekkeelta Wienistä ja jokaiseen pikkukuvaan liittyy jokin hauska muisto! Ja kuten huomaatte, meillä ON hauskaa!

Toiselle puolelle pääsi Louvren takana olevaa puistoa ja lisää ihania muistoja! Sävyt hieman seepiaan, mutta ei haittaa kokonaisuutta ollenkaan...


Olisin voinut pohjakankaaksi valita hieman ohuemman kankaan ja tehdä kääntöaukosta hieman isomman, pussukka olis säästynyt noilta muutamalta rutulta ;) Nyt käytin pohjakankaana Ikean vahvaa puuvillaa, varmaankin tyynyihin tarkoitettua. Halusin ottaa varman päälle, koska pussista piti tulla tarpeeksi iso jotta mahtuu kuvia. Vetoketju on 25cm, joten korkeutta vois olla noin 20 cm ja pohjan leveys noin 5cm.

Pussin vuorasin neutraalilla pöllöpuuvillalla...


Lahjan saaja oli kovinkin tyytyväinen pussukkaan, toki mukana meni pieni korukin ;)

Ja tässäpä kaikille mahtava joululahjaidea isovanhemmille, pussukka jossa on kuva/kuvia lastenlapsista!! Oikeesti saa helpolla yksilöllisen lahjan! Minä ainakin aion kokeilla lisää näitä!

Kaunis kiitos vielä ystävälleni kivoista juhlista!!

18 kommenttia:

aeno kirjoitti...

Aivan ihana lahja!

NorppaStiina kirjoitti...

Voi miten ihana lahja! Mahtava tapa muistaa ystävää. :) Nuo edellisen postuksen hatut on IHANIA! Onko kaikki kaavat omia? Onko vinkkejä hyvästä hattu kaavasta tai miten sellaisen vois itse tehdä?

Pieni Lintu kirjoitti...

Tosi kiva idea ja varmasti mieluinen!!

-TIINA- kirjoitti...

NorppaStiina: Kyllä nuo kaikki on ihan omia sovelluksia paitsi tuo kruunuhattu taitaa olla Ottobren kaava! Postauksen ekasta hatusta tein pari koevedosta jota sitten hioin ja hioin ja ei vieläkään ole ihan täydellinen. Siinä on niskassa pieni kuminauha joka hieman vetää "löysiä" pois! Minkä kokoinen pää teidän neidillä on? Voin lähettää sulle kaavan jos haluat kokeilla ja teet vain omaan käyttöön ;) Jos kiinnostaa, niin laita sähköpostia...

Sani kirjoitti...

Kerrassaan upea idea ja lahja!!!
Tämä täytyy laittaa teko listalle :)

hanna-naa kirjoitti...

Loistava lahjaidea! :)

Ilona kirjoitti...

Vautsi mikä idea!!!!

Ja pitää yhtyä Norppastiinan kommenttiin ja kehua myös noita ihania hattuja!!!

Susanna kirjoitti...

Aivan mahtava lahjaidea!

Sanna kirjoitti...

Upea pussukka!

Kiitos, että jaoit meidän kanssa tämän idean! Menee toteutukseen jossakin muodossa.

Annika kirjoitti...

Onpa hieno pussukka ja kiva idea! Minunkin on pakko kehua noita hattuja, ihania! :)

Pioni kirjoitti...

Olet tosi taitava! Ihana lahja

Anna kirjoitti...

Aivan super-hyper-kiva idea! Kiva, että jaoit sen meidän kanssa.
Puusukasta tuli kyllä aivan valtavan ihana ja niin persoonallinen, että lahjan saaja on varmasti ollut iloinen.
Ihania juttuja olet tehnyt tuossa aiemminkin, pitääkin lueskella ihan rauhassa kun kerrankin ennätän koneelle rauhassa :)

Niina kirjoitti...

aivan mahtava lahjaidea.

kewa kirjoitti...

Mahtava!

Omppis kirjoitti...

WAU!!

Anonyymi kirjoitti...

Heipä hei,

mistä olet ostanut tuota T-paita paperia? Kiinnostus heräsi, kun olit tehnyt niin niin hienon pussukan :)

-heidi-

-TIINA- kirjoitti...

Anonyymi: yleensä ostan ihan tavallisista kaupoista, en ehkä ostais kuitenkaan halvinta mahdollista ;) Oliskohan meidän paperi ollut HP:n. Kirjakaupoista ainakin löytyy ja kun asuttiin Oulussa, ostin ihan Kärkkäiseltä..

Nina kirjoitti...

Ihana idea!
Pusukka on kaunis ja juuri hieman seepiaan taittuvana ihan huippu!!