tiistai 10. tammikuuta 2012

Marinoitunut kangas pääsi käyttöön...

Joskus varmaan vuosi sitten olen ostanut tätä vihreä-mustaa kuviovelouria, silloin varmaan olen siihen ihastunut?! Ikuisuuden se on marinoitunut tuolla hyllyssä ja aina olen sen ompelua lykännyt. Välillä koko kangas ärsytti ihan hirveästi, tuntui niin synkältäkin...

Nyt kuitenkin pakotin itseni ompelemaan hyvin marinoituneen velourin ihan perushousuiksi ja kaveriksi tein valkoisen peruspaidan, pienin yksityiskohdin. Lopulta setistä tuli ihan raikas kokonaisuus...


Setti on siis kuopukselle ja neiti on ihan hetkessä venähtänyt varmaan 5cm ja pian saakin ommella jo seuraavia settejä kun tuntuu että 104cm housut jää lyhyiksi.


Paitaan ompelin housuihin sopivia sydämiä pilkullisesta trikoosta ja hetken mielijohteesta laitoin vielä vihreät organzanauha rusetit koristeeksi. Parempi olisi ehkä ollut jos olis tikannut ihan vihreällä noi vihreät sydämet, mutta menee se näinkin.


Nyt vain käyttöön ja katsotaan kauanko paita pysyy valkoisena!

10 kommenttia:

NorppaStiina kirjoitti...

Todella kiva setti. Ihanan raikas tuo paita ja sopii kivasti tummien housujen kanssa. Nuo nauhat on ihanat lisät, pisteet i:n päälle.

Hantta kirjoitti...

Todella kiva ja pirteä setti. Nuo rusetit on kyllä mahti lisäys.

Satu kirjoitti...

Aika herkku setti! Ei niin tyypilliset tyttövärit, mutta oikein onnistuneet:)

Hanna kirjoitti...

Tykkään ,erityisesti paita on suloinen rusetteineen!

MURUHUTTU kirjoitti...

Kiitti ;) Mä olen muutenkin aika huono käyttämään perinteisiä tyttövärejä, tai ainakin harvemmin...

minakaa kirjoitti...

Hienot. tämä kangas on ollut mnunkin suosikki joskus, liila/pinkkinä :)

Sarita kirjoitti...

Kiva kokonaisuus ja erityisen hauskat nuo paidan yksityiskohdat!

AnniKa kirjoitti...

Raikas ja ihana kokonaisuus! Nuo housut on jotenkin tosi kivat tuolla kuosilla. Paitana tuo kangas olis saattanut näyttää liian synkältä.

Ansku kirjoitti...

Tosi kiva setti! Minun silmiin näyttää nuo värit tosi kivoilta. Minulla nimittäin on tuota samaa velouria lilan värisenä, eikä sen ompelu ole yhtään innostanut..

MURUHUTTU kirjoitti...

Ansku: kyllä mullakin toi tökki niin pahasti mutta tänään on setti ollut käytössä ja kehuja tuli päiväkodin tädeiltä ja omaakin silmää miellyttää kovasti ;) Onneksi en myynyt kangasta kuten jossain vaiheessa meinasin!