tiistai 14. helmikuuta 2012

Bambia, sirkusta ja raitainen lepakko...

Taas ihan perussettiä pukkaa! Tilasin joku aika sitten Metsolan bambitrikoota ja tykästyin siihen ihan todella. Eniten silmää miellytti rehellisen punainen joka ei yleensä ole mun lempiväri! Siihen kun yhdistin kirkkaan keltaista niin johan tuli keväinen olo....

...Setti kuopukselle...Setti kokoa 104cm ja neiti on hetkessä kasvanut niin paljon että housut vois jo tehdä kokoa isompana niin menis hieman pidempään...

Keskimäinen, meidän ekaluokkalainen on jo pitkään marissut kun ei omista yhtään muotipaitaa!? Siis lepakkopaitaa tms. Kaupassa kaikki on jotain mustia kimallekoristein, ei siis äidin makuun....Piirsin sitten kaavan itse ja kankaaksi valikoitui ihan raitatrikoo....oikein hyvä ekaksi versioksi ja neitikin oli tyytyväinen joten näitä tehdään varmaan lisää.Vain etu- ja takakappale sekä helmaosa langansuunta toisinpäin. Kauluksen vain huolittelin saumurilla ja käänsiin päärmeelle! Helppo toteutus...

Musta-valkoisesta bambista huoli tokaluokkalainenkin paidan. Kun kerran kangas kelpaa niin silloin on tehtävä, enää ei kovin moni mene seulasta läpi. Metrin palasta sain paidan ilman hihoja kuoukselle ja pieni pala jäi vielä pipoon...joka valmistuu sitten joskus ;)

Kaveriksi pinkkiä tietty, sekä resorina, hihoina että koristetikkauksina.Toinen tokaluokkalaisen paita valmistui ikuisuuden marinoituneesta trikoosta. Muistaakseni tämän kankaan nimi oli sirkus??? Korjatkaa jos olen väärässä.... Kaunis kangas ja väri sai kaverikseen vaaleanpunaista ja pienen virkatun kukkasen rintaan koristeeksi.....Ja vielä yksi paita bambista ekaluokkalaiselle. Ihan punaisin resorein...Nyt bambit aika lailla loppuun kulutettu! Näin pitäis aina tehdä kaikille kankaille, ei jäis notkumaan hyllyihin...


Minä vietän tällä viikolla kotiaikaa meidän sydänleikkauksesta toipuvan tytön kanssa ja nyt ehtii hieman taas ompelemaankin! Tänään viimeistellään äidin vanhoista farkuista tuunattu.........niin mikä? Sen te näette seuraavalla kerralla ;)

13 kommenttia:

Rosine... kirjoitti...

very nice!

MURUHUTTU kirjoitti...

Thank you Rosine!

Liisa kirjoitti...

Kyllä, erittäin hyvän näköstä vaatetta :D

Sarita kirjoitti...

Kivan näköisiä vaatteita! Lepakkopaita oli varmasti koululaisen mieleen, näytti oikein muodikkaalle mallille! :)

Hanna kirjoitti...

Hienoja! Oi ja minäkin sain metsolan alesta bambia, pitääpä ottaa työn alle! Tyttäreni tässä vieressä sanoo, että hänkin haluaa tuollaisen keltaisella resorilla! :)

Peppi kirjoitti...

Pirtsakoita ompeluksia olet tehnyt. Ihania kuoseja ja värejä olet yhdistellyt. Miulla hirveä kynnys kokeilla ommella vaatteita. Kunpa joskus pääsisi sen yli.
Hyvää ystävänpäivää sinne!

MURUHUTTU kirjoitti...

Hanna: minustakin toi keltainen sopii niin ihanasti ton kankaan kanssa! Pirteää...

Peppi: ei muuta kuin kokeilemaan, siitä minullakin lähti vuosia sitten!

NorppaStiina kirjoitti...

Tosi kivoja! Aikas ihqu tuo bambi-kangas. Ja tosi kivan näköinen tuo ´muoti-paita´. :)

Hantta kirjoitti...

Ihania vaatteita, varsinkin punainen bampipaita ja keltaiset leggarit <3

Hyvää ystävänpäivää!

Nuksu kirjoitti...

Kaikki hienoja, mutta etenkin lepakkopaidasta tykkään! Pitäisi itsellenikin sellainen väkertää...

MURUHUTTU kirjoitti...

Hantta: se on myös minun suosikki setti! Hyvää ystävänpäivää myös sinulle!

Nuksu: mietin kans ihan samaa että pitäis itselle kokeilla lepakkoa myös.

Ansku kirjoitti...

Ihania! Varsinkin puna-keltainen on tosi pirteä yhdistelmä. Minä en raskinut bambia tilata lainkaan, kun olen tuhlannut ihan liikaa muutenkin.. Ihailen sitten vain muiden tekemiä :)

onnekas kirjoitti...

Muutkin postauksen vaatteet ovat upeita, mutta pitää erityisesti sanoa tuosta muotipaidasta, se on ihasuttava!
Kun miettii, niin ihan peruspusero perusväreillä ja kuvioinnilla (eli ei siis mitään pikkutarkkoja applikointeja tms.), mutta silti kolahtaa minulle ihan tosi kovasti! Se on varmaankin tuo toteutus joka toimii niin loistavasti.

Meidän tokaluokkalainen laittaa päälle sitä mitä kaapista löytyy, mutta jostain syystä olen alkanut aavistella että tyttö kaipaisi jotakin juuri tuollaista vaikkei mitään sanokaan, joten iso kiitos sinulle, sillä nyt sain innostuksen kokeilla jotakin vähän meille erilaista :)