torstai 17. syyskuuta 2009

Hippinorsut goes Retro...

Eilen illalla sain huristeltua tämän tunikan valmiiksi. Taas on aiheena norsut?! Kaavana edelleen Hannah, ruskea velour Eurokangas, keltainen trikoo Amoriinista ja kangasväreinä Donnon värit. Norsusabloona on sinooperista ja kukka ihan oma...


Minusta nuo norsut kukan kera olivat jotenkin hippimäiset ja värithän ovat retromaiset. Välillä tuntui että tulee liian poikamainen mutta luotan tuohon kaavaan, se on niin tyttömäinen. Päälle ei olla ehditty vielä kokeilla...Kaveriksi sitten kelpaakin aikaisemmin tekemäni ruskeat Vilkas-velourhousut.


Täytyy ottaa vielä kuva neidin päällä sitten. Tässä Hannah mallissa tuo painokuvio ei tule niin hyvin esiin kuin normaalissa trikoopaidassa mutta ihan ok.

Tämmöstä tällä erää. Vielä on yksi paita tulossa samaa väriyhdistelmää mutta eskarilaiselle...harmi vaan kun ruskea velour on Eurokankaalta loppu!

Mulla on tilkku vielä jäljellä ruskeaa velouria ja koepainatuksena tuo norsukuvio...ajattelin tehdä siitä myyntiin yhden neliömyssyn...että jos jotain kiinnostaa niin voi nopeasti laittaa kokotoivomuksen...

10 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Tosi nätti tuli tunikasta! Kuinka pitkään sulla suunnilleen menee esim. tuon kokoisen kankaan painamiseen yksivärisellä kuviolla? Kovasti tekisi mieli kokeilla tuota painantaa, mutta mietin vaan, riittääkö aikani... Toisaalta, tuotahan voi tehdä myös vaikkapa yöaikaan:)

-TIINA- kirjoitti...

Joo,yöllä se minäkin näitä teen! Jos tulee vain yksi väri kuten tässä niin illassa se tulee... Mulla vaan on ihan surkea töpötin joten se ehkä hidastaa ja vielä olen harjoittelu asteella :) Hahmottelu ja suunnittelu on kaikista aikaa vievin. Sitten pusero kuivuu vuorokauden, silitetään ja sit voi ommella samantien. Mutta se on niin ihanaa...

Emmi kirjoitti...

Ihanat syksyiet värit tunikassa :)

Olen muuten aivan unohtanut kiittää arvontalahjasta joka tuli minulle ja ajat sitten. Oli kyllä todella ihana keltainen mekko! Olin aivan myyty kun se postista tuli! Kiitos siitä :)

Hanna kirjoitti...

Ihana siis todella nuo värit niin iskee minuun :) Norsut on piste iin päälle sillä oon norsufani :D

Marja kirjoitti...

Olen näitä sinun ompeluksiasi ihaillut jo pitkään :) Tahtoo tilata jotain tytöille - kunhan osaisin päättää mitä me eniten halutaan... ehkä pitäisi kysellä myös tyttöjen mielipidettä ;)

-TIINA- kirjoitti...

Marja: se Hannah-tunika on tosi monipuolinen ja kaunis malli, toteutettavissa monista kankaista. Ei muutakuin väri/applikaatiotoiveita tulemaan ;)

Omppis kirjoitti...

Tosi hieno!

Mäkin ostin nyt tuon Hannah-kaavan kun en jaksa itse kuositella.. Olikos siinä saumanvarat jo vai pitikös ne lisätä..?

Leppis kirjoitti...

Ihana tunika. Minäkin haaveilen tosta kankaan painamisesta, saa "helpolla" omaperäistä.Tuntuu vaan et ensin täytyy opetella paremmaksi ompelijaksi.
Itse olen yöaikaan lähinnä neulonut/virkannut se kun on sopivan hiljaista puuhaa. Vaan eipä tuo painaminenkaan varmaan suurempaa meteliä aiheuta (paitsi jos itken epäonnistumista) =)

Annika kirjoitti...

Oi suloisia norsuja!!! Onko nämä tehty sellaisella valmis-sabluunalla? Tuli nimittäin itsellä ihan lähes nostalginen olo tuosta hahmosta, kun painoin ihan ensimmäisiä kuosikokeilujani saman näköisellä Sinooperista ostetulla norsusella :) Pitäisi varmaan itsekin etsiskellä noita sabluunoja kaappien kätköistä ja painella niilläkin jotain välillä.

Niin ja ei tosiaan ole liian poikamainen! Upean näköinen tunika. Kaunista!!!

Annika kirjoitti...

Ihana tunika! Söpöt norsut! Tuota Hannah kaavaa vois itsekkin harkita, kun on niin kivan näköinen.