tiistai 22. syyskuuta 2009

W niinkuin Wattumato...

Tämän päivän kerhosaavutus on valmis! Lapset kerhossa siis ja minä koneen äärellä :) Harmittaa vaan kun ei oikein saanut kunnon kuvia ja mallikin on juuri päikkäreillä...Ehkä sitten illalla lisään vaatteet päällä kuviakin!

Siis aplikointiharjoitus ja housujen taskuharjoitus. Lopputulokseen olen tyytyväinen ja yllättynyt siitä kuinka hyvin punainen sopiikin tuon limenvihreän kanssa!


Trikoo Nanson, velour Eurokankaasta. Kaavana Ottobre joku raglanhihainen paita, Vilkas velourhousut tällä kertaa taskuilla ja kuminauhat lahkeensuissa. Housut olivat tosi makeen näköiset kun pikaiseen kokeilin neidille!

Wattumato on liimarsolla silitetty paikoilleen ja aplikoitu tiheällä siksakilla ja samaa vihreää velouria kuin housujen taskuissa mutta silityksen jälkeen vähän lytyssä ja väri näyttää hieman haaleammalta. Vaikka sainkin Iinulta jo tukikankaat niin en kuitenkaan käyttänyt tässä irtirevittävää vaan ihan normaalia joustavalle kankaalle tarkoitettua. Hieman jää rajakohta aaltoilemaan mutta katsotaan sitten pesun jälkeen miten käyttäytyy. Wattumato on aplikoitu vasta paidan kokoamisen jälkeen ja mato jatkuu selkäpuolelle, näppäränä en tajunnut kuvata sitä. Pelkäsin että paidasta tuli jotenkin jäykkä mutta ihan hyvältä se tuntui... Jalkoina on mustaa "mikä lie mutkanauhaa" ja ne on kiinnitetty vain yhdeltä reunalta joten saavat heilua vapaasti. Silmänä musta nappi vaan...

Noihin taskuihin ihastuin totaalisesti! Antavat kivasti ilmettä housuihin ja malli on otettu ihan Teemalautasesta ;) Ensin ajattelin tehdä vihreät housut mutta velour oli loppu Eurokankaasta joten pakko oli tyytyä punaisiin!

Palataanpa illalla lisäkuvien kera....

9 kommenttia:

suvi kirjoitti...

Söpö puku! :)

meenu kirjoitti...

Tosi kivan näköinen setti, etenkin tykkään housuista! Kivasti antaa kontrastia, kun on vihreät taskut!

Ilona kirjoitti...

Kiva väriyhdistelmä ja ihana matonen:)

Moi! kirjoitti...

Tosi söpö asu!

Annika kirjoitti...

Tosi suloinen asu! Taskut tuo housihin kivan piristyksen. Eikös punainen ja vihreä ole vastavärejä? Hienostihan ne toisiaan täydentää, kun sävyt on kohdallaan :)Oliko tuohon trikoolle vaikea aplikoida? En ole koskaan kokeillut..

-TIINA- kirjoitti...

Ansku: ei ollut vaikeaa mutta harmittaa kun tuo velour menetti hieman pehmeyttään tuossa silityksessä...toivottavasti palautuu pesussa. Toinen mikä harmittaa on tuo musta resori kaula-aukossa...olis sittenkin pitänyt laittaa punainen.

Meiju kirjoitti...

Kivan näköiset!

Minna kirjoitti...

Ihana asu! Tykkään erityisesti noista taskuista:)

Maaka kirjoitti...

Voi kun hauska ja söpö asu!

Ei, tuo musta resori on just nappiin mun mielestä. Sitoo yhteen paidan ja housut.