maanantai 12. lokakuuta 2009

Pieni luistelijatyttö...setti eskarilaiselle


Tästä tulikin kohtalaisen pirtsakan värinen setti. Housujen joustofrotee saapui viime viikolla Myllymuksuilta ja eskarilaisen mielestä kangas oli ihanan väristä. Niin minustakin, mutta alunperin oli tarkoitus tehdä siitä jotain kuopukselle. Punainen trikoo on Nanson, applikointi kankaat trikoita ja velouria sekä froteeta sekaisin. Tukena käytin irtirevittävää tukikangasta ja se on edelleenkin hyvä! Paidan kaava joku Ottobre...niin ja housuina edelleen Saimi-svetarihousut, olen aika tylsä mutta kun ne vaan on niin hyvät!

Tyttöjen kanssa piirrettiin yksi päivä talvisia kuvia ja piirsin kuvaa luistelijasta, jolloin meidän taitoluistelua harrastava eskarilainen ilmoitti haluavansa ko. paidan. Okei, ei ihan yksinkertainen ja nopea homma, mutta tottakai äitee tekee jos tyttö haluaa. Eskarilaiselle kun ei ihan mikä tahansa kuva enää paitaan kelpaa niin jos sellainen löytyy niin silloin on toimittava...

Ensin kuva paperille, sitten kaavapaperille, osat irti ja kankaiden/applikoitavien kankaiden ja värien valinta... Mietin jo välillä että tulee aivan liian räikeä mutta ihan kivan pirteä siitä tuli, joillekin ehkä liiankin pirteä. Mietin että applikointi olis ollut kaunis valkoinen-vaaleanpunainen-ruskea yhdistelmänä mutta ehkä joskus myöhemmin sitten sellainen. Kuvahan on talvinen mutta sitä kohti ollaan menossa....

Hihansuissa ja helmassa taas kenno-ommelta, ja tykkään siitä kovasti!

* * * * * * * *

Neitikin oli tyytyväinen settiinsä ja aikoi heti huomenna laittaa sen eskariin, se on paras palaute äidille!

Sorry, noi vaaleanpunaiset sukat ei oikein kuulu kuvaan!

Että tämmöstä tällä kertaa ja seuraavaksi ehkä joku hieman pienitöisempi applikointi. Mukavaa alkuviikkoa kaikille!!

18 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Aivan ihana :) Mullakin on punainen paitakangas kaapissa odottamassa inspiraatiota, marinoitunut siellä jo vuoden. Täytyy yrittää keksiä jotain yhtä pirteää!

Ilona kirjoitti...

Tosi hienon sait aikaan!! Kyllä tytön kelpaa:) Ja Saimi-housut ovat TOSI hyvät, joten sillä kaavalla meilläkin mennään...

Jenkku kirjoitti...

Hieno! =) Ja tuo kenno-ommel on tosi kivan näköinen, taidan itsekin sitä seuraavan kerran kokeilla. =)

Marja K. kirjoitti...

Upea setti! Meillä ei myöskään 5- ja 7-vuotiaille enää mitkä tahansa kuvat kelpaa. Ja ne mitkä kelpais ei sitten ole sieltä helpoimmasta päästä aloittajan toteuttaa.

~Maria~ kirjoitti...

Ihana! Hienosti olet aplikoinut!!
Tuo kenno-ommel näyttää tosi kivalta. Harmi, ettei mun ikivanhasta koneesta sellaista löydy..

Pioni kirjoitti...

Olen tainnut sanoa tämän joskus ennenkin....OMPA IHAN SAIRAAN HIENOJA TEKELEITÄ! Kohta saan nähdä noi livenä...jippiii!!!!

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Kiitos vaan kaikille! Koko päivän olen funtsinu onko tää kuuitenkin vähän liian räikeä mutta menköön...

Pioni: Ihana nähdä torstaina!!!

Ansku kirjoitti...

Aivan älyttömän hieno taas! Eikä muuten ole yhtään liian räikeä, älä nyt sellaisia mieti :) Just sopivan pirtsakka! Toi raitafrotee näyttää tossa paljon kivemmalta kun Myllymuksujen sivulla.

Maaka kirjoitti...

H I E N O ! :)

Hipsu kirjoitti...

Oijoi, oletpa jaksanut tehdä suuritöisen applikoinnin. Ihanaa kenno-ommelta sinulla. Mun peruskoneessa ei tommosta hienoa ommelta olekaan.
Teetkö noi applikoinnit kaikkein pienimmällä ja tiheimmällä siksakilla? Minä vaihtelen siksakkeja omissani, välillä teen tiheällä ja leveällä siksakilla, välillä pienimmällä ja tiheimmällä.
Mutta kun tuo sinun ommel näyttää niin hyvältä, että onko se siksak ollenkaan?
Waude miten hieno siitä tuli!!!

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Hipsu: Siksakkia se on. Tiheys ei ole ihan pienin ja leveyttä vaihtelen, mitä isompi applikoitava palanen sitä leveämpi ja jos taas pieni pala niin sitten kapea siksak. Itse en ollut kovin tyytyväinen tämän työn siksak jälkeen ja panikoin jo onko koneessa joku vikana mutta hyvä jos näyttää siistiltä ;)

NorppaStiina kirjoitti...

Voi kuinka kaunis! Olet kyllä ihan uskomaton noiden aplikaatioiden kanssa! :)

Petra kirjoitti...

Wau, tää on hieno ja varmasti just hiukan isompien mieleen :)

Hanna kirjoitti...

Voi mikä taideteos! Ihana kun tuolla luistelijatytöllä on samasta kankaasta sukkahousut, entä sitten setin oikeat housut! Tosi kaunis applikointi!

suvi kirjoitti...

Tosi hieno ja värit tosi kivat!

NorppaStiina kirjoitti...

Blogistani löytyy sulle jotain. :)

Moi! kirjoitti...

ihanat!

Marita kirjoitti...

Mun mielestä aivan ihana paita!