torstai 12. marraskuuta 2009

Huopailua...

En minä toimettomana ole ollut ;) Vaikka hiljaista hieman täällä onkin! Kiva on kuitenkin huomata että kävijöitä on ja uusia lukijoitakin on tullut, kiitokset teille siitä!

Tarkoitukseni oli tänään ommella mutta liimattava tukikangas oli loppu, joten se tyssäs sitten siihen! Harmitti hullun lailla mutta eipä niitä ompeluksia olis vielä voinut esitelläkään kun ovat pukinkonttiin menossa ;)

Viimeistelin sitten muutamia huovutustöitä!

Tämä setti lähtee Espooseen, ihanalle tyttöselle joka juuri täytti 7-vuotta! Lanka sitä tuttua Fritidsgarnia ja nyt osasin jopa tehdä niitä puolisilmukoita tuohon hatun reunaan ;) Vahingosta viisastuu... Tuo pörröinen lanka hatussa on Sandnesin Chili, jota muutaman kerroksen ajan laitoin yhdessä menemään. Ihan kivan lisän tuo hattuun...

Lapasista yritin tehdä aikas neutraalit koristeluiden suhteen ja minusta niistä tulikin aika köpöt! No, noita neulahuovutuksia ei paljoa pureta joten menköön! Toivottavasti kelpaavat tytölle!

Neidin veljelle laitan pakettiin myös huovutetut lapaset, ihan vaan muutaman tähtösen kera...

Jos ihan rehellisiä ollaan, oli näistä tarkoitus tulla aikuiselle pukinkonttiin lapaset mutta tämä väri sitten päättikin kutistua hieman enemmän ;) Tää on sellaista seikkailua välillä!

Sitten vielä yhdet vihreät (johon olen kovasti ihastunut) lapaset.... Nämä on aikuisten kokoa mutta ehkä hieman pienet minulle joten menevät varmaankin eskarin jouluarpajaisten palkinnoksi?!

Minusta on kiva hassutella ja paljon mukavampi huovuttaa jotain kivoja kuvioita kuin naisellisia kaaria tms. Näin sitten syntyi lumiukko-lapaset....aika hauskat vai mitä? Itse tykkään näistä kovasti ja teen varmaan itsellekin samanlaiset....

ps.ulkona oli juuri ehkä 3mm lunta, joten pakkohan se oli käydä siellä kuvaamassa ;)


Mukavaa viikkoa kaikille vierailijoille!!

14 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihania neulomuksia! Nuitten vihreiden lapasten väri on tosi kiva. Olisi kyllä ihana palkinto arpajaisiin, houkuttelis ihmisiä ostamaan arpoja :)

Jenkku kirjoitti...

Ihanat nuo lumiukkolapaset, ja kyllä kaikki muutkin. Täytyy varmaan itsekin kaivaa fritidsgarnit laatikosta ja tehdä tytöllekin huovutetut tumput. :)

Maria kirjoitti...

Kivoja neulomuksia, minäkin tykkään kovasti tuosta vihreän sävystä. Olen samaa mieltä, lumiukot on aivan ihanat, kelpaisi ehdottomasti minullekin ;)

-TIINA- kirjoitti...

IINU: muistaakseni neuloin 32 silmukalla...mutta kutistui aikas lailla!

~Maria~ kirjoitti...

Suloisia lapasia ja hattu!

Hipsu kirjoitti...

Ohos! Ihan mahtavia huovutuksia olet tehnyt!! Miten teit ne lumiukot?
Ihanan pehmeäksi jää huovutuksen jälkeen tuo Fritidsgarden, toisin kuin Huopanen.

-TIINA- kirjoitti...

Hipsu: ihan vaan neulahuovuttamalla töpöttelin menemään, pieni pesusienen palanen lapasen sisällä sillä aikaa ;)

pikkupikkuriikki kirjoitti...

ihanat nuo lumiukko lapaset ja muutkin...

Rälli kirjoitti...

Aivan ihania hattuja ja lapasia ja muuta suloista olet saanut aikaan ja kuviin! <3 Mistä olet hankkinut tuon hatun ohjeen? Edellisten hattujesi innoittamana neuloin jo yhden "omasta päästä" ja huovutin, hyvä siitäkin tuli, mutta hieman eri mallisia näyttävät nuo sinun hattusi olevan erityisesti yläosasta.

Meiju kirjoitti...

Onpa ihania neuleita ja huovutusta.

-TIINA- kirjoitti...

Rälli: minäpä voin tässä joku ilta laittaa noiden hattujen ja lapasten ohjeen tänne blogiin...kunhan saan ne kirjoitettua!

Annika kirjoitti...

Ihania kaikki! Myssyssä näyttää tosi kivalta tuo erilainen lanka, niin talviselta :) Ja lumiukkolapaset on tosi herttaisen näköiset!

Satu kirjoitti...

Ihanat nuot lumiukko lapaset! Kelpaisi minullekin:)

joponen kirjoitti...

Ihana blogi ja kauniita käsitöitä :)