tiistai 3. marraskuuta 2009

Pupumetsässä....

Aamulla se idea sitten tuli ;) Tarkoitus oli lähteä uimaan ja huoltamaan jumittunutta niskaa sekä selkää mutta kas kummaa, ompelu vei voiton!

Tälläinen "pupumetsä" tunika sitten sai alkunsa. Kaikki lähti valmiiksi leikatuista oransseista Saimi-svetarihousuista, jotka odottivat vain ompelua. Pakkohan se oli tunika tai paita tehdä kaveriksi.... Kankaana tummanruskea velour, Kotimäen Puodista, applikointi tilkut muita velour jämiä. Pelkäsin että tästä tulisi liian synkkä ja lopuksi lisäsin vielä pari valkoista pilveä taivaalle. Pilvet näyttää hyvältä aina, lisäilee niitä mihin tahansa ;)

Kaula-aukkoon keskityin hullun lailla ja se onnistuikin täydellisesti! Kiva, koska tämä setti on todellakin minun mieleeni ja varmasti tulee paljon pidettyä!


Kaverina siis ne tutut Saimit! Tämän setin koko on siis 92cm ja menee meidän 2-vuotiaalle. Hassua että ajattelin tämän olevan kovin lapsellinen mutta nyt isosiskotkin haluaisivat tälläiset ;) Tarttis vissiin aina ommella suoraan kolme kappaletta....

Se on kumma kuinka tuo ruskea toimii kaikkien värien kanssa! Kyllä nämä sävyt ovat eniten minun mieleen sekä lime-pinkki yhdistelmä....

...vielä olis pikkuisen ruskeaa velouria jäljellä...

...mitä siitä keksisi?....

19 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Tämäkin on aivan huippu! Sun ompelukset vaan paranee kerta kerralta. Olisipa minullakin saumuri... ja hieman enemmän ahkeruutta...

Maria kirjoitti...

Tosi kiva setti :)

Sanna kirjoitti...

Kerrassaan upea!

Sani kirjoitti...

Todella kiva :)

Annika kirjoitti...

Kerrassaan hurmaava! Mä tykkään kovasti tuosta ruskean ja oranssin yhdistelmästä.(siitäkin) Ja tuo kuva on aivan ihana! Voisin heti ottaa meillekkin tuollaisen setin :)

Piia kirjoitti...

Kuka pupu sieltä kurkkaakaan? Suloinen pikkupupuhan se. Ihanainen setti, ei ihme että kaikki lapset haluaa samanlaisen :)

K kirjoitti...

Tosi kiva setti! :)

NorppaStiina kirjoitti...

Voi apua kuinka ihana! Mun on varmaan pakko ommella neidille kans joku tällainen ihana! :)

Helinä kirjoitti...

Ihana setti kertakaikkiaan! Ja vau mitkä väriyhdistelmät - enpä olisi hoksannut että tytölläkin tummanruskea ja orassi voisivat olla noin pirteät ja kivat!
Ja olen satavarma jos oma kohta 4vee tyttöseni näkisi moisen söpöisen pupun kurkkaamassa, niin hinkuaisi omaa välittömästi :).

pikkupikkuriikki kirjoitti...

voi kun ihana..ja hyvin sopii yhteen kaikki...

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla on mielettömiä ompeluksia ja ihania ideoita! Ihan pakkohan sun on pistää putiikki pystyyn, näistä tulee hitti! Ekana olen ostamassa :)

Jenni

Hanna kirjoitti...

Ruskee kyllä sopii niin monen värin kanssa yhteen :)Enpä heti nyt tässä ainakaan keksi minä kanssa ei sopis yhteen :D Ihana setti. Oranssi tuo kivaa pirteyttä asuun!

MINNA kirjoitti...

Ihana! Ihana! Ihana!

Maaka kirjoitti...

Suloinen setti! Ja mukavia yöppäreitä tuolla edellisessä postauksessa

Mirka kirjoitti...

Upea, mahtava, mieletön, ihana! Aah! Aivan ihana :)

Mie oon kanssa miettiny jonkui maiseman tms. tekemistä, mutta mistä repis aikaa kun ideoita ja keskeneräisiä on enemmän kuin kerkee tehä!!!

LAPINKA kirjoitti...

Hei ihania juttuja sinulla täällä! Ekaa kertaa kylässä ja täällä huokailen ihastuksissani :)

Unknown kirjoitti...

Voi miten suloinen setti!

Caorann kirjoitti...

Ihana setti! :)

Hipsu kirjoitti...

ohhoh *katsoo suu auki* ONPA IHANA!