maanantai 2. marraskuuta 2009

Yöppäreitä....

Tulipas nyt tuhottua hieman trikoovarastoja! Tuohon mekkoyöppäriin uppoaa jo kohtalaisen paljon kangasta. Kaavan otin uusimmasta Ottobresta, ainoastaan lyhensin malleja noin 7cm helmasta, olivat mielestäni hirmuisen pitkiä!

Eskarilaiselle, koossa 128cm ja trikoo Löytöpalasta. Trikoo oli aikas vahvaa ja yöppäristä hirmu painava....mutta eiköhän sillä saa nukuttua. Edessä pieni kukkaapplikointi, täytyi vielä harjoitella noita kurveja ja nyt ei kangas mennyt ryppyyn kun silitin tukikankaan paremmin kiinni ;) Kauluksesta ei tullut hyvä mutta menköön...

Kaksivuotiaalle Eurokankaan palalaarista löydetystä "Hello Kitty" trikoosta...resorit muistaakseni Myllyksuilta. Tämä trikoo oli ihan hirveää, tosi lörppöä ja venyvää mutta jospa tuo yöppärissä menisi....ja taas tosi huono kaula-aukko viritelmä. Tuollainen uusi systeemi ja piti sitten kokeilla eri versioilla sitä kiinnittää niin tulipahan muutama harjoituskappale ;)

Sitten kaksi lemppariani! Trikoo ihanan pirteää Nansoa, Eurokankaasta! Tämä trikoo oli myös ihana ommella. Ruskea-keltainen on eskarilaiselle ja applikoinnit ruskeasta velourista. Tästä kappaleesta jätin hihansuista resorit pois kun tuntuivat neitiä hieman haittaavan...Päälletikkaukset taas vaihteeksi kenno-ompeleella ja ruskealla...



...niin ja tuo helma on kyllä suora vaikka kuvassa meneekin ihan vinoon....

5-vuotiaale tuli sitten samasta kankaasta mutta valkoisin tehostein, koska raidallinen kangas ei riittänyt. Resorit tais olla Myllymuksuilta ja tämä oranssi oli tosi tukevaa... Applikoinnissa ihan valkoista trikoota ja muutama pikkuinen pilvi.


Nyt on hieman saatu siis täydennystä yöppäreihin ja laatikoihin tilaa lisää! Eli tarttis vissiin tilata uusia kankaita ;) Nyt on kyllä sen verran Joululahjakiireitä ettei paljoa taida ehtiä ompelemaan...

7 kommenttia:

K kirjoitti...

Kivoja yöppäreitä! Tykkäsin etenkin noista kahdesta viimeisestä. :)

Hanna kirjoitti...

Kaksi viimeistä on minunkin suosikkeja kun tuo keltaraidallinen trikoo on niin ihanan pirteetä! Eiköhän nuissa paidoissa tule hyvät unet.

NorppaStiina kirjoitti...

Onpa kivoja! Ja ihanat nuo aplikaatiot. Pienet mutta sievät. :) Toimii.

Hipsu kirjoitti...

Oiii, onpa taas ihania ompeluksia! Harmi kun täällä ei ole eurokankaassa tuota kelta-valkoraidallista Nansoa, myrkynvihreä-valkoista ja sini-valkoista vain tarjolla.
Minun suosikki on tuo Kelta-ruskea värinen yöpaita :).

Elina kirjoitti...

Noi keltaiset yöpaidat ovat tosi ihania! Olen keltaisfani ja valitettavan harvoin törmää tuon värisiin lastenvaatteisiin. Nuo aplikaatiot ja väriyhdistelmät toimivat hienosti.

Satu kirjoitti...

Hyvältä näyttää yöppärit! Kyllä noissa kelpaa nukuskella:)

Annika kirjoitti...

Ihanat nuo keltaiset! Molemmat :) Meillä oli tänään tytön päällä tosta kankaasta ankkapaita, ja toi kangas on kyllä tosi pirteä ja sopii ihanasti lastenvaatteisiin. Mulla olis sitä vielä :)Näistä sinun ompeluista saa itsekkin inspistä! Nuo pilvet kyllä sopii aivan loistavasti tohon!Ja tietenkin keltainen ja ruskea aina yhtä ihana yhdistelmä..