keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Puikoilla juuri nyt...

En taaskaan ole toimettomana ollut mutta ompelukone on edelleen joululomalla ;) Nyt juuri on työn alla aivan hurmaava kauluri, tilaustyönä. Mä rakastan tehdä palmikoita, ne vaan on niin täydellisen näköisiä ;)

Ohje tähän kauluriin on Kalastajan vaimo blogista ja kiitokset Marjalle että löysi tämän, minusta se on hurmaava! Täytyy toivoa että tilaajankin tykkää yhtä paljon kuin minä! Tällaisen haluan ehdottomasti myös itselleni mutta ongelmana on se, että en koskaan saa mitään tehtyä lopulta itselle ;) Ihmeellistä?! Vielä olis puolet jäljellä ja toivon että viikonloppuna pääsen esittelemään valmiin kaulurin....


Pakko oli ulkona käydä kuvaamassa kun järkkärin salama ei suostunut yhteistyöhön! Hyvin mahtui villakangastakin päälle ja laskeutuu valmiina vielä hieman alemmaksikin, nyt ei vain voi venyttää ettei silmukat karkaa...

Hieman roskakuskit katseli kun meikäläinen seisoi pihalla tukka pystyssä, vaelluskengät jalassa, villakangastakki päällä ja lankakerä taskussa kuvaamassa itseään ;) Heitin hymyn ja juoksin sisälle....

Palaillaan!!

7 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Juu tää on niin hieno! :D Ja sinä olet niin nopea!

t. malttamaton :))

Ansku kirjoitti...

Voi kun hienoja palmikoita ja hyvätä näyttää kauluri keskeneräisenä jo :) Minä en saa mitään kudottua, vaikka tuolla olis villatakki puolivalmiina.. Varmaan jää pieneksi ennen kun valmistuu.

Minttu kirjoitti...

Hieno =)

Ei onnistu minulta palmikot,hyvä kun sileetä onnnistun tekemään.

Annika kirjoitti...

Ihanat palmikot, minäkin tykkään tehdä ja varsinkin katsella! Muutenkin tosi kivoja ja taidolla tehtyjä käsitöitä täällä, täällähän täytyy vierailla toistekin, kun nyt tänne löysin!

Sannu kirjoitti...

Palmikot on kivoja katsella ja tehdä, tuntuu, ettei enää pelkää perussileää edes viitsisi neuloa (vaikka seuraavaksi täällä puikoille sellaista tuleekin).

Jos sitä pistää postilaatikon tai roskiksen kylkeen kyltin tai tien viereen, että täällä asuu blogisti, ymmärtäisköhän ympäristö sitten, että joku kuvaa itseään ulkosalla ;)

Helinä kirjoitti...

Hihii, voin vain kuvitella asiayhteyden tietämättömien ilmeet ;D.
Upealta näyttää kauluri! Tahtoo myös tänkin! Miten ihmeessä mulla on taas sata työtä "tahtoo tehdä Heti" -listalla .. ja niiiiiin vähän aikaa. Mokoma työ, mokoma unentarve, mokomat kotityöt.

-iinu- kirjoitti...

Ihaan näköisiä palmikoita! Katsotaan, jos itsekin taas kykenisin neuleiden ääreen, kunhan pistäydyn ensin vähän hierojalla;)