torstai 11. helmikuuta 2010

Ihanuuksia Etsystä ;)

Ihan ensiksi kaikille oikein paljon kiitoksia edellisten ompelusten kommenteista! Kummasti saa aina uutta innostusta teidän mielipiteistä ;) Kaunis kiitos!

* * * * *

Kuten jo aikaisemmin mainitsin, tein toissa iltana Etsystä ensimmäisen kangastilaukseni! Hih! Kai ne kankaat sieltä sitten joskus tulee, toivottavasti, maksu ainakin lähti! Jos jollain on aikaisempaa kokemusta niin kertokaa ihmeessä toimitusajasta tms. Jännityksellä odotan miltä kankaat näyttävät livenä ;)

...Tällaisia ihanuuksia on siis tulossa...


Nämä ovat Kokka Desingin kuoseja ja olen niiden perään huokaillut jo kauan, kauan tuolla Etsyssä. Niin ihania kaikki! Pakko oli kuitenkin karsia ja päädyin sitten näihin ;) Ylin Punahilkka-kangas on ehdoton suosikkini! Tuo keskimmäinen on sellainen paneelikangas, joten katsotaan sitten mitä siitä tulee, hamonen ehkä? Ja nuo pöllöt, ihania vaikkei sininen kuulu suosikkeihini! Kesäksi näistä jotain kivaa kehitellään, ainakin Hannah-tunukoita lyhyillä hihoilla ja joitain basic-mekkoja....


Sitte aina niin ihana Alexander Henry. Hänen kuosien perään olen kans kuolannut vaikka kuinka kauan, lääh! Niin ihania ja värikkäitä! Näistäkin siis hameita ja tunikoita kesäksi ;) En ole Suomesta löytänyt Henryn kankaita? Tietääkö joku myydäänkö niitä jossain??


Sitten viimeisenä nämä! Tuo ylempi on Michael Millerin ja alempaa en muista, mutta kivoja molemmat. Kaikki kankaat ovat puuvillaa tai niin ainakin ymmärsin ;) Katsotaan sitten mitä sieltä tosiaan tulee.... Tulisivat vaan pian!

11 kommenttia:

NorppaStiina kirjoitti...

Ihania! Oliko kallista? Olen ajatellut tilata puuvillakankaita kesäksi. Jos ottaiskin mallia susta ja tilais Etsystä.

Riikka kirjoitti...

Minä olen tilannut, vai oliko se ebay...en nyt satavarma ole. Mut palat oli tosi pieniä, mitä tuli. Oma moka, kun en tarkemmin lukenut kaupan ehtoja.

HIIRIEMO kirjoitti...

Voi mitä namuja! Minä olen Etsystä tilaillut ja saanut tuotteet aina tosi nopeasti. Eilen kävin paikallisessa Eurokankaassa etsiskelemässä lapsille petivaatekankaita ja eihän sieltä mitään löytynyt. Täytyypä vierailla etsyssä... Kiitos muistutuksesta!

Ps. Ne edelliset ompeluksesi olivat super-ihania!

Susanna kirjoitti...

Ihania kankaita. Muakin kiinnostais paljon maksoivat?

piia kirjoitti...

Ihania kankaita ;)
Miks ihmeessä Suomesta ei tunnu löytyvän mitää vastaava kaupoista?

Nyt jollekkin vähän vink vink;) Ostajia taitais kyllä löytyä!

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Kankaiden mittayksikkönä Etsyssä on jaardi, eli noin 90cm, korjatkaa jos olen väärässä. Leveys näissä kankaissa on se 110cm.

Nuo Kokka Design maksavat 15 dollaria metri, eli noin 11 euroa mutta kangashan on kapeaa... Ja Henry ja yleensäkin muut kuin japanilaiset maksaa sen 8.5 dollaria/yard eli noin 6 euroa metri.

9 dollaria oli postikulut eli paljon halvemmat kuin Suomessa ;)

Jos mulla olis tilaa niin mielelläni voisin myydä näitä kankaita...sais samalla itsekin ;)

made by KA kirjoitti...

Aivan ihana tuo Punahilkkakangas! :)

Lapikas kirjoitti...

Tuo ylin punahilkka ja alin bambi!!!! Iiiiihania!!! Miekään en oo vielä Etsystä mitään tilannu, mutta ehkäpä rohkenen nyt vihdoin.. Ja hei alemmat ompelukset! Aivan tosi suloisia <3

Ansku kirjoitti...

Oi Oi mitä kankaita!! Siis aivan huippuihania kuoseja! Tuo ylin on kyllä noista minunkin suosikki. Ei minusta tuo hinta kuulosta pahalta. Täällä on yksi kangaskauppa jossa vastaavan kokoinen kangas maksaa 2 x enemmän. Ei löydy tosin tuollaisia kuoseja. Uskalataisikohan itsekkin joskus tilata jotain?

Pioni kirjoitti...

Ihania kankaita! Sulla kankaat pääsevät oikeasti käyttöön toisin kuin mulla kun "on vaan niin kiva joskus ostaa".... nii-in ja kasa sen kun kasvaa kaapissa. Käyttö ajankohta ehkä sitten kun olen eläkkeellä. Muuten... se on potkaistu nyt käyntiin... arvaa mikä?

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan PeeKaa -verkkokaupassa noita lintukankaita?! Ainaski pikkusen saman näköstä...