lauantai 27. helmikuuta 2010

The Kisaneule....

Ehdin kuin ehdinkin saada kisaneuleen valmiiksi ennen olympialaisten loppua! Tämä neule on tullut tosi nopeasti ja siihen ei montaa iltaa mennyt. Malli on ihan omasta päästä ja aivan erilainen mitä alunperin piti tulla ;) Mallia otin H&M vanhasta neuleesta... Eihän tämä varsinaisesti ole edes paita, kun hihat puuttuu, mutta neule ainakin ;)

Hirmuisen muhkea, paksu ja pehmeä! Ja niin ihanat palmikot, joo mä rakastan palmikoita edelleen! Pituutta olis voinut olla hieman lisää mutta varmasti tulee pidettyä....

Lanka: Marks&Kattens Quick
Puikot 9 pyöröpuikkoMä tykkään pitää tällaisia hihattomia neuleita ja voisin tehdä itselleni toisenkin vastaavanlaisen mutta hieman ohuemmasta langasta....

Nyt passaa neulominen hetkeksi ja luulen että niskat on samaa mieltä ;) Lunta sataa siihen malliin ulkona että vielä tulee kelejä tällekin paidalle.

Talvista viikonloppua!

7 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Vau, kivannäköinen neule! Neulominen on kyllä kiva harrastus, valmista tulee kuin itsestään telkkaria katsellessa.. ja niskat kiittää... :)

Pioni kirjoitti...

Ihana neule! Olipas kiva nähdä sun kasvot :) Ikävää kun vähän pukkaa...

Hipsu kirjoitti...

Onpa kiva neule. Siitä tuli sitten niinkun slipari puolipoololla :).

PikkuHoo kirjoitti...

Ihanan lämpimän näköinen! Tuolle olisi ollut käyttöä paljon tää talvena.

kisu kirjoitti...

Ihanan lämpöisen näköinen ja just kiva ilman hihoja. Mä kans tykkään palmikoista!
-kisu-

Susanna kirjoitti...

Ihanannäköinen neule, minä kans tykkään pitää talvella pitkähihaista trikoopaitaa ja siinä kaverina hihaton tai lyhythihainen neule, mukavan lämmin mutta ei liian kuuma :)

1 OF A KIND kirjoitti...

Virkelig fine, fine ting du laver:-)
Kig endelig forbi min blog og deltag i min give away:-)