torstai 3. kesäkuuta 2010

Viimeinen Juhlasetti, koululaiselle...

JIHUU! Nyt on kyllä todella hjyvä fiilis! Olen niin tyytyväinen itseeni kun sain kuin sainkin kaikki juhlavaatteet tehtyä ja vielä ennen juhlia ;) Huomenna voi siis hyvillä mielin lähteä yövuoroon valmistautumaan lakkiaisiin!

Tässäpä sitten meidän vanhimmalle neidille juhlavaatteet! Täysin sama setti kuin toi edellinenkin, hamekangas vaan erivärinen. Nyt kuitenkin puettiin ihan päälle saakka ja käytiin ukkosessa kuvaamassa kun sade hetkeksi taukosi....

...ja juu, mä NIIN tykkään tästä hamosen mallista...


Se pyörii ja on niin tyttömäinen kuin vain voi olla!! Ja tämä on varmaankin viimeisiä hetkiä kun meidän tuleva koululainen tällaisia rimpsuhameita enää pitää. Nyt kyllä tykkäsi kovastikin setistä...


Päivällä kävin ostamassa tuollaiset legginsit jotka mielestäni sopivat oikein hyvin ja ovat myös tarpeeksi juhlallisetkin, vai mitä mieltä olette?

Paita on myös sama kuin siskolla mutta koristeena tietty vihreitä nappeja ja tällä kertaa kukan mallisia.


Harmitta hieman kun liian myöhään hoksasin että olisin voinut rullapäärmeet paitaan tehdä värillisellä langalla, tähän vihreällä ja edelliseen vaaleanpunaisella....no, liian myöhään tuli se idea!


Nyt voi sitten huokaista juhlavaatteiden osalta ja keskittyä taas muihin ompeluksiin! Loppuviikko meneekin yövuoroissa....joten....

MUKAVAA VIIKONLOPPUA!

16 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Aivan mahtava setti! Kyllä tyttösen kelpaa noissa vaatteissa juhlia :)
Tuon rypytysjutun kun itsekin opin, niin pitää heti testata sitä johonkin mekkoon, tai juuri yläosaan. Sormet oikein syyhyävät ompeluiden pariin. Vinkkaahan, kun ennätät antaa muutaman kinkin tuollaisen rypytys-kumpparin ompeluun :) Tosi kivasti tuo kyllä näköä vaatteisiin. Olet kyllä taitava! Aivan ihana juhla-asu! Ja leggaritkin sopivat kokonaisuuteen mielestäni aivan loistavasti!

-TIINA- kirjoitti...

Anna: tuossa edellisessä postauksessa oli ohjeita siihen kumilanka rypytykseen....käys sieltä kurkkimassa ;)

Anna kirjoitti...

Oi kiitos <3 Ihanaa kun jaksoit ohjeistaa! Pakko päästä kokeilemaan kunhan rauhassa perehdyn "tekniikkaan" :)
Nyt vasta huomasin aiemman postauksesi blogilistallani. Kumma, etten heti huomannut.

meenu kirjoitti...

Vau, miten hienot setit oot tehnyt!! Kyllä noissa kelpaa varmasti juhlia! Mun suosikki on toi vaaleanpunainen setti, on niin kaunis!

NorppaStiina kirjoitti...

Ihania molemmat setit! Ihanat kankaat ja raikkaat värit. Ihania pieniä yksityiskohtia olet keksinyt vähän sinne ja tänne. :)

Maaka kirjoitti...

Aivan ihanan suloiset setit oot tytöille tehnyt! Nam! :)
Mahtavat nuo paidat, voi kuinka oot jaksanut väkertää! Ja nuo hamoset on tosi kauniit malliltaakin, juhlan tuntua :)clathe

Joana kirjoitti...

Suloinen asu! Voi, jos perheessä asuisi aina ainakin yksi pieni tyttö!

LAPINKA kirjoitti...

Aivan upea setti!! Silmä lepää.. :)

Annika kirjoitti...

Ihana setti! Kuten edelinenkin. Kyllä nyt kelpaa juhlia! Paita on minusta oikein kaunis valkoisella päärmeellä. Kiitos myös hyvästä rypytysohjeesta, pitää kokeilla, kun kuminauhakin olisi jo valmiina :)

Sanna kirjoitti...

Voi miten kaunis! <3

PaaPii kirjoitti...

Todella kaunis!

Lilli kirjoitti...

Aivan ihanat juhlasetit! Röyhelöhame on ihan suosikkini, täytyy itsekin kokeilla tehdä. Kiitos havainnollisesta rypytysohjeesta!

K kirjoitti...

Wautsi Wau! Kaikki juhlavaatteet mielettömän hienoja! Kelpais meillekin! Legut sopii tosi hyvin kokonaisuuteen! :)

Minna kirjoitti...

Aivan ihania vaatteita! Vaikka molemmat kaavat olen lehdistä bongannut, niin nyt ne vasta "heräsivät henkiin". Vau!

Eliisa kirjoitti...

Todella upeat kesähameet, setit olet ommellut. Tuossa lehdessä on monen monta vaatetta ja asua isommille tytöille - mutta enpä ole itse saanut muuta aikaiseksi kuin selaillut lehteä. Motivoivaa nähdä täällä toteutettuna ja vielä niin kauniina.

Kirsikka kirjoitti...

Ihania juhla-asuja olet ommellut. Nuo rypytykset ja röyhelöt ovat vaan niinvastustamattomia ;)