torstai 16. syyskuuta 2010

Jotain kuitenkin...

Kovasti polttelee jo ompelu mutta menee varmaan ensi viikkoon! Hirmuinen tauko tässä on jo tullutkin, aivan liian pitkä! Hieman tämä lasten sairastelu hidastaa tätä muuton purkua....

Kankaita olen kuitenkin hiplailllut ja suunnitellut yhdistelmiä joista aloittelen heti kunhan ehdin! Syksyn väreissä mennään....


Mikä on sinun syksyn suosikkivärisi??

Iltaisin olen jonkun verran edistynyt omassa kutimessani, mutta hitaasti se edistyy kuitenkin! Tarkoitus on saada siitä pitkäaikainen kumppani joten kyllä se siitä.....Ihanaa palmikkoa ja syksyn värejä sielläkin!


Hidasta tehdä tuollainen kuvio mutta toivotaan että se on valmiina sitäkin kivempi!

Jospa pian pääsisin taas ompeluksiakin esittelemään! Ja kiitokset kaikille kommenteista tuonne peitetikkijuttuun.....4 kommenttia:

Carula Q kirjoitti...

Ihania kankaita olet haalinut. Minulla violetti on nyt tapetilla ja tummanruskea samettikin pullistelee kangaskorissaan. Aivan mainio palmikko valmistumassa. Itselläkin menossa pitkän villapaidan neulonta, jo toista talvea sitä valmistetaan;)

Marja K. kirjoitti...

Mulla syksyn väri näyttää olevan vaaleansininen syystä että se on tällä hetkellä esikoisen ja keskimmäisenkin lempiväri. Varsinkaan esikoiselle ei enää kannata ommella pelkästään äidin maun mukaisia vaatteita, koska ne jää käyttämättä. Itse tykkään mm. ruskeasta, oranssista ja vihreästä. Tuo vihreä sienitrikoo on aivan ihanaa. Mulla sitä löytyy yllättäen vaaleansinisenä :-)

MURUHUTTU kirjoitti...

Marja K: mullakin on sieniä neljässä värissä ja tykkään kyllä eniten tuosta vihreästä ;)

Teea H kirjoitti...

Hei!
Ihania kankaita ja käsitöitä sinulta löytyy :).
Minäkin olen kokeillut tytöilleni jotain pient' itse vääntää.. jos kohta uskaltautuisi ompelemaankin.
Tuo pinkki pilvikangas näyttää ihanalta, mistä olet sitä ostanut?
Mukavaa syksyn jatkoa teille!

t. Teea