keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Kuopukselle lämmintä...

Tänään oli ensimmäinen pakkasaamu. Eilen katselin ompelukset valmiiksi ja sopivasti olikin fleecen vuoro. Halusin sellaisen kauppasetin, helppo vetäistä päälle kun lähdetään kauppaan....ja sellaisen sain ;)


Eurokankaasta bongasin palalaarista, täydellisen pallofleecen. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Kaveriksi sitten luonnonvalkoista ja ruskeaa fleeceä ihan pakasta. Sitten noihin kaavoihin....jos harjoittelee kaavaa, niin silloinhan kannattaa ensin tehdä koevedos??? Teinkö? No en. Hupparista tuli ehkä hieman leveä, mutta toisaalta se saakin olla että alle mahtuu paita ilman kiristystä. Suurin ongelma on huppu....mallia otin yhdestä Ottobren kaavasta ja siitä tuli ihan liian napakka, ei siis pidetä huppua päässä ;) Mutta kiva tästä tuli kuitenkin.


Eteen pääsi iloinen kissa ja se on tarkoituksella hieman vinossa ;) Seuraavan hupparin jos teen niin haluan eteen vielä enemmän tuota kulmaa ja huppua muokataan hiippamaisemmaksi...


Kaveriksi tein ensin pilkkuhousut, kuminauhat lahkeensuissa, löysä malli. Sitten iski päähän ajatus valkoisista housuista! Ei siis mitään järkeä, mutta nekin oli pakko saada ;) Valkoisia housuja kavensin aikas paljon ja ne on tarkoitus vetää vaikka sukkisten päälle, paksummat housut ei alle mahdu mutta se oli tarkoituskin, hieman ehkä vyötäröä madallan seuraavissa....



Tosi tyytyväinen olen settiin ja varmasti tulee käytettyä! Nyt pitäis isosiskoille tehdä samantyyliset, ehkä hieman kapeammat, joten täytyy yrittää suurennella kaavaa....

...IN ACTION...





Aurinkoista loppuviikkoa!!!

18 kommenttia:

H3idi kirjoitti...

Wau! Toi kissa on niin magee!

Mistä Ottobreen numerosta löytyi tuo hupun kaava?

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kaunis asu!! Poikalasten äitinä jaksan ihastella tyttösten vaatteita ja värityksiä. Upeita peittojakin olet aiemmassa postauksessa tehnyt. Meitä anonyymejäkin on niin moneen lähtöön...itse vastasyntyneiden teholta peiton saaneena uskon, että jokainen peitto on paikallaan!
Iloa ompeluksiisi edelleen! t. Tuulai

Katja kirjoitti...

Tosi ihana setti! Itsekin pyörittelen taas fleeceä ja omaa kaavaa, pojalle takkia tulossa :)

Anni kirjoitti...

Ihania ja lämpöisiä fleeceasuja! Pitäisi itsekin saada ommeltua sitä sun tätä, mut jotensaakin ei meinaa aikaansaada millään :)

Ihana tuo hupparin malli!

-piia- kirjoitti...

Oi niin ihania ;)
Ja nuo valkoiset housut tuon hupparin kanssa oli loistoajatus!

Mervi kirjoitti...

Oi miten suloinen huppari! Ja aivan namu noiden valkoisten housujen kanssa :)

Unknown kirjoitti...

Ihana kokonaisuus, housut ja huppari. Tosi onnistunut!

Keppiheppa kirjoitti...

Tuo kissa on huippu!. Ihan kisulin katsomisesta tuli jo hyvä mieli =) !

NorppaStiina kirjoitti...

Tosi ihana! Ihanan kankaan olet löytänyt!

PaaPii kirjoitti...

Voi mahoton miten ihana setti!

Anna kirjoitti...

Oi miten kaunis ja käytännöllinen setti! Kissa on vielä niin soma <3

aeno kirjoitti...

Ihana setti. Minä tykkään noista valkoisista housuista. Rauhoittaa mukavasti tuota pallopaitaa.
Mullakin odottaa fleece tuossa ompelua. Pitäisi varmaan käydä hommiin jos meinaa ennen pakkasia saada valmiiksi :D

Minna kirjoitti...

Suloinen setti! Ihania peittojakin olit tehnyt:)

-TIINA- kirjoitti...

Kiitos kaikille kehuista! Setti jo todettiinkin hyväksi kun neiti halusi sen välttämättä ulos iltasella ja ihan hikinen oli kun tultiin sisälle ;) Tosin äiti ei antanut laittaa valkoisia housuja. Nyt vain siskoille samanlaisia...

-TIINA- kirjoitti...

H3idi: voi kuule ton hupun kaava oli mun "kaavaromulaatikossa" ja ihan yksinään, siitä sain idean sitä soveltaa tuohon, tosin sovellus jäi hieman pieneksi ;)

Sani kirjoitti...

ihania!

LAPINKA kirjoitti...

Voi vitsit miten ihanan raikas setti..ja lämmin! Fleece on niin mukavan pehmoinen ja lämpöä tuova matsku. Itsekin pitäisi tytölle tehtailla pari juttua talveksi.. mie vaan inhoan sitä fleecen käsittelyä, ku se pölisee niin paljon..menee nenä ihan dukkoon :)

Anskuli kirjoitti...

oi miten ihana fleeceasu, kiva kauppareissuilel yms <3 Tuo kissa kyllä kruunaa kokonaisuuden, taitava olet :)