lauantai 9. huhtikuuta 2011

I`m back....

Nyt kyllä tuli hirmuinen tauko, sorry vaan! Toivottavasti ette ole minua kokonaan unohtaneet ;) Kyllä mä kaikkea pientä olen yrittänyt väsäillä mutta hieman on ollut inspiraation puutetta ja ajan myös. Tässä kaiken muun ohella kun yritän vielä remontoida huusholliakin....Työtkin aloitin nyt ihan 100% monen vuoden tauon jälkeen, niin kyllä meinaa olla menhut poissa!

Nyt esittelen vaan verhoja ;) eli sisustusjuttuja! Pakko on nekin tänne laittaa ettei koko blogi homehdu! Kyllä mä eilen hurruuttelin 13 pipoa, joten niitäkin sitten tänne kun saan kuvattua ja muutama kesämekko odottelee loppusilausta tuolla pöydällä...

Vanhempien neitien huonetta maalailin tässä viikkoja sitten ja tuli idea verhoista! Ideana se tuntui ja näytti paljon hienommalta mitä lopputulos, mutta kyllä ne kelpaa, niin tytöille kuin äidillekin.


Hyvin yksinkeraiset valelaskosverhot! Valkoista pellavaa jotta valo pääsee läpi ja seassa pinkkejä kukkasia mustilla napeilla kiinnitettynä....


Kukat on tarkotuksella tuollaisia irrallisia....liimaharsolla kaksi kangasta kiinnitetty toisiinsa ja sitten napilla kukka verhoon kiinni! Kynällä vielä taivutin terälehtiä että olisi elävämmän näköinen.


Ikeasta ostin pellavan ja napit ja pinkki kangas omista varastoista. Tarkoitus on tehdä kuopuksenkin huoneeseen samantyylinen verho valkoisesta pellavasta, ainoastaan aplikointi tulee olemaan hieman lapsenmielisempi ;)

Tämmönen tylsä postaus tällä kertaa! Toivottavasti palailen pian ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heissan! Vai tylsä postaus...? Mulle ainakin osui aivan nappiin, ku viime viikot oon pohtinu laskosverhojen tekemistä! Valelaskosverhosi on ihani, nyt tosin ite kaipailen ihan toimivaa verhoa. Kukatkin olet ihanasti laittanut napeilla kiinni ja kiitos kynävinkistä, eloisammaksi tosiaan tekevät. :) Noora

Hanna kirjoitti...

Kiva et oot taas bloggaamas, niin ne työt vaan rajoittaa vapaa-aikaa, myös täällä. Hienot verhot, kyllä noita kelpaa esitellä!