sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Pipopläjäys...

Nyt on pipoja tehtailtu, ja vielä on tulossa lisääkin ainakin muutamasta kankaasta. Tällä kertaa tuli ommeltua ihan koko perheelle...Iskä toivoi punaista tähtipipoa, ja kangas riitti juuri ja juuri, kaksinkertaisena korville saakka...Minusta on oikein ilo katsella kun kerrankin on joku muu kuin musta pipo ;) Malli on tuollainen sopivasti lörppö, ja on viimeisin versio kaikkien muokkausten jälkeen, lasten pipoissa tuli "koeversioitakin"....

Lapsille tulikin sitten ommeltua useampi pipo! Malli muokkautu sitä mukaan kun ompelin, ensin hieman suipompi ja sitten loppua kohden täydellinen minun makuuni, lörppö olla pitää, ainakin vähän!


Koululaiselle tuli vain yksi pipo, hyväksyi sen ja sopii hyvin Ticketin takin kanssa! Punahilkka kankaasta on vielä tulossa samanlainen...tämä trikoo tuli Ikasyrilta, ja on kyllä ihanan karkki!


Eskarilaiselle pari pipoa, ihan yhtä karkki apilatrikoo ja alesta ostetusta topista ommeltu sydänpipo...Noissa kahdessa kaksi eri mallia...

Kuopukselle tulikin sitten useampi pipo ja sekä velourista että trikoosta.
Nyt ei vaatteita vaihdettu joka pipon kohdalla ja toi viimeinen metsola on ajateltu uuden vihreän Ticketin tuulipuvun kaveriksi ja apinapipo menee useammankin takin kaverina, pöllöpipo menee heti käyttöön mustan Tretornin kans, ja mikä milloinkin mihinkin tilanteeseen ;)

Ja koska kerran ommeltiin koko perheelle, niin valmistui myös minulle pilkullinen pipo, ihan Marimekon mustasta trikoosta.


Viisi pipoa jäi yli, yksi meni kummipojalle! Viisi ylimääräistä olivat "koevedoksia" mallia muokatessa ja ajattelinkin ne vaikka huomenna laittaa arvottavaksi, joten olkaahan kuulolla!

6 kommenttia:

Jana kirjoitti...

komea pipopino!!! siihen pipoompeluun voi jäädä helposti koukkuun.. aina joku kiva kangas löytyy lisää mistä voisi tehdä yksi lisää...tunnustan

MURUHUTTU kirjoitti...

Jana: juu hyvin sai tuhottua pikku jämiä ;)

Anonyymi kirjoitti...

ihania pipoja on :)

-Minjuska-

Aarre kirjoitti...

Mahtava aikaansaannos.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivoja pipoja! Minä olen kanssa jäänyt koukkuun niihin ja niiden ompeluun. Kävin tässä yhdessä urheiluvaatekaupassa ja siellä tuollainen puuvillatrikoopipo, ihan perusperusmalli, mutta tietty firman merkillä, maksoi 29€. =) Kalliimpaankin hommaan siis vois jäädä koukkuun.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Ihania pipoja. olet taitava käsistäsi!
Jos vain viitsit niin olisin kauhian kiitollinen jostain simppelistä pipo ohjeesta!!!
En ole koskaan ommellut pipoa, mutta sain blogistasi ispiksen ja mulla vielä hetken ompelukonekin lainassa =)
Aurinkoista kevättä!!