maanantai 30. toukokuuta 2011

Pipopotpuri...

Täytyy elää siinä toivossa ettei pipoja nyt enää tarvittais, ainakaan muutamaan viikkoon! Minä kun tänään hurauttelin reilut kymmenen myssyä. Jaa miksikö?!

Tässä leikkailin kuopukselle kesäsettejä ja sain ajatuksen tuhlata loput kangasjämät pipoiksi, suurin osa menee myyntii tai sitten johonkin lahjaksi. Muutama jäi kuitenkin kotiinkin vaikka meillä jo niitä on aikas paljon...


Tässä kotiin jäävät yksilöt! Ihan super-söpö peuratrikoo ja siitä tuli pipot minulle ja kahdelle nuoremmalle neitille. Punahilkka jätettiin myös kuopukselle.


Mulla tulee ihan syksy mieleen tuosta peuratrikoosta ;)

Osa pipoista kaksinkertaisia, ja osassa käännetty korville saakka tuplana. Kaikki kankaat jämiä kuopuksen tulevasta kesämallistosta ;)

Eihän nuo pingviinit kyllä kesämallistoon kuulu, mutta leikkelin nekin pois hyllystä lojumasta! Kaikki pipot livahtaa tuonne puodin puolelle etsimään uutta kotia ja laittelen sinne tarkemmat tiedot....


Näillä kuoseilla mennään sitten seuraavakin postaus! Ja jos jotain kiinnostaa pikkutilkut kyseisistä kankaista niin ne on tallella ja saa omakseen postikulujen hinnalla....

8 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Minä voisin lunastaa ne tilkut! =)

MURUHUTTU kirjoitti...

Okei Katja! Kyllä niistä voi vaikka t-paitaan saada hihatkin ;) Minäpä vähän punnitsen paljonko niitä on ja ilmoittelen sitten... Laita mulle sähköpostia niin saan sut kiinni!

Katja kirjoitti...

Jes, ihana juttu! Menen heti laittamaan postia! =)

LauraK kirjoitti...

Mulla on myös metri tuota peuraa, ja ajattelin säästää sen syksyyn (jos maltan). On minunkin mielestä ihanan syksyinen kangas, värit sen varmaan tekee...

Merja kirjoitti...

Ooh miten ihania kankaita! Niin herkullisia pipoja olet saanut aikaan.

minakaa kirjoitti...

Kauniita pipoja ja ihania kankaita :)

Sarita kirjoitti...

Kivan näköisiä pipoja! Mäkin muuten koin vahvasti syksyisen väriseksi tuon valkopohjaisen peurakankaan ja siksi se on mullakin vielä kaapissa odottelemassa oikeaa käyttöhetkeä. :)

jenni_ki kirjoitti...

Mullakin odottelee punahilkka ja vihreä peurakangas ompeluaan, ja lopuista meinasin myös tehdä pipoja. On nuo kankaat vaan niin kauniita!