maanantai 9. toukokuuta 2011

SURRUR...sanoi Pörriäinen...

Vähintään yhtä kirkas kuin tämä päivä, on meidän kuopuksen uusi kesämekko! Ihana kirkkaan keltainen Metsolan frotee pääsi alustaksi pienelle pörriäiselle...


Kaavana uusimman Ottobren "Tropical Blend" liivimekko. Ihan pokkana kokeilin miten kaava toimii froteen kanssa ja oikein hyvin onnistui! Näitä tehdään varmasti myös lisää, ihanan mallinen ja yksinkertainen!


Pituutta olis voinut olla sen 5cm lisää ja nämä meneekin sitten legginsien kaverina ja kotipihalla kyllä ilmankin! Kaavastahan oli kolme erilaista helmamallia ja saattaa olla että seuraavaan kokeillaan toista, tosin tykkään juuri tämän mallisesta ;) Valinnanvaikeutta...


Olkapäälle nepparit ja nekin nyt loppuivat?! Mulla alkaa olemaan kaikki perusvarastot ihan lopussa ja Kangastukun ensimmäinen tukikangaslähetyskin hävisi johonkin ja tänään tein sitten uuden! Mekon yläosan vuoritin kelta-oranssilla trikoolla joka löytyi jämälaatikosta.


Ampparin aplikoin Metsolan tilkkulaatikosta vuosia sitten ostamallani velourilla ja tein sille irralliset siivet! Siivet herättivät kovasti kiinnostusta ja katsotaan kauanko pysyvät paikoillaan ;)

Nyt sitten seuraavan mekkosen kimppuun!

8 kommenttia:

MettaD kirjoitti...

Aivan ihana! Tuo apilajoustofrotee on kyllä ihanaa! Mä en aikaisemmin ollut mikään liivimekko fani, mutta kun löytyi aivan ihana kaava niin sitten yhtä-äkkiä se onkin ne onkin ihan suosikkijea! Ja täytyy kyllä jossain vaiheessa kokeilla tuota uusimman ottobreen kaavaakin. Onko muuten miten leveät tuo kaava?

-Minna- kirjoitti...

Ihana amppari pamppari :-)

MURUHUTTU kirjoitti...

MettaD; ei ollut leveä mielestäni! Ihan kokoaan vastasi ja on kyllä kiva! Mulla jo seuraava pöydällä ;)

Manda kirjoitti...

Suloinen! Kiva malli ja pörriäinen on kuin tehty tuolle kankaalle. :)

Susanna kirjoitti...

Aivan ihanan kesäinen mekko, tuo keltainen apilajoustis on IHANAA!

Minnariitta kirjoitti...

Aivan huippu ihana mekko! Ja kaavaa ei uskoisi Elina Salmi-Lampilan, ystäväni tekemäski! Itekkin haaveilin ett teen sillä kaavalla mekkosia! Tää kangas on kyll ihanan pirteen kesänen!

MURUHUTTU kirjoitti...

Minnariitta; kiitä ystävääsi hyvästä kaavasta ;)

Elina S. kirjoitti...

Heippa kaikki! Aivan sattumalta eksyin tälle sivulle ja täällähän näkyy olevan suunnittelemani liivihame jo toteutettuna! Mukavaa, että kaavasta on iloa muillekin. Itse tosiaan pidän siitä, että vaatteet ovat helppotekoisia ja nopeita pukea ja riisua. Neljän lapsen äidillä kun ei turhaan konstailuun ole aikaa... Itse aion kokeilla mekkoa jostain marimekon kankaasta tai jostain itse suunnittelemastani kankaasta. Mukavia ompeluhetkiä kaikille! Tuntuu tosi kivalta, kun saa aikaiseksi jotain käyttökelpoista ja monelle sopivaa.