keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Applikointi-tilkkuja niitä haluavalle....

Siivoilen tässä taas kerran omia ompeluslaatikoitani ja voitte uskoa, sotkua riittää!! Ihan huvikseni kasasin läjän tilkkuja ja ajattelin tarjota niitä täällä jos jotain kiinnostaa?! Näistä saa kyllä vielä pieniin applikointeihin kivoja lisiä jos haluaa... En ole mitenkään siistinyt paloja vaan ovat siis ihan leikkausjämiä! Suurin osa etsyn kankaista eli puuvillaa, muutama trikoo ja velourpalakin on mukana! Näistä voi tehdä vaikka päällystettyjä nappejakin...


Tämmöinen läjä!

Ja siis ilmaiseksi kunhan nämä haluava maksaa postikulut ;) Eli eiköhän tule sillä parilla eurolla kun pakkaan nätisti kirjekuoreen.... Jos siis joku nämä haluaa niin viestiä sähköpostiin kiitos!

MUOKS! TILKUT VARATTU!!!!

* * * * *

Muuten on hieman ompelukset tauolla ja vielä pysyykin koska saamme kesävieraita viikoksi! Pari tähtipaitaa sain kuitenkin tehtyä valmiiksi, ihan simppeleitä mutta nyt myös itselle! Ihastuin niin tuohon keltaiseen tähteen että pakko oli tehdä itselle siitä t-paita ja se tosiaankin on ihanan pirteä! Tykkään! Violetit on meidän nuorimmaiselle ja vanhimmalle...

7 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Laitoin sähköpostia noista tilkuista :)

-TIINA- kirjoitti...

Anna: tilkut ehti jo mennä! Mutta koska kiinnostus oli näin suuri niin varmasti tarjoilen hukkapaloja myöhemminkin lisää...

NorppaStiina kirjoitti...

Kivoja paitoja. Millaista tuo tähtikangas on laadultaan? Olen sitä himoinnut mutten vielä raaskinut/saanut aikaiseksi tilata.

-TIINA- kirjoitti...

NorppaStiina: Mä tykkään ihan hirveästi tuosta tähtikankaasta! Tosi napakkaa ja hyvänlaatuista ;) suosittelen!

Susanna kirjoitti...

Mukavia peruspaitoja ja ihania nuo sinun tekemät pussukat. Ja piti jo aiemmin kommentoida, että nuo juhlavaatteet ovat aivan ihania, tykkään ihan hirmuisesti :)

Matleena kirjoitti...

Ihania uusia juttuja oot laittanut tänne! Peruspaitoja ei koskaan ole liikaa, ja ihania juhla vaatteitakin.. Aina keretessäni käyn täällä kurkkimassa. =)

Jana kirjoitti...

Se keltainen tähtipaita näytti tosi hyvältä sun päällä tänään. Tekisi mieli ommeltaa tuosta ruskeasta sieni stretchjerseystä nyt itselles jotain, sehän joustaa mahtavaa. Saitko muuten kankaat jo pestyy???