maanantai 19. heinäkuuta 2010

Kuuluisat Myyrät ja piste....

En oikein arvannut mikä haloo yksistä housuista voi syntyä! Onhan se tietty ihan kiva että saa "julkisuutta". Kävin tietty lukemassa mitä minusta ollaan mieltä, ja täytyy myöntää että vihastutti mutta myös harmitti! Tämä ei ollut suunniteltu juttu ja kyse oli vain yksistä housuista! Kovasti jotkut nimettömät käsityöläiset pohtivat minun moraaliani ja nyt itse mietinkin missä on heidän moraalinsa?! Itse en viitsisi alkaa nimettömänä mollaamaan ketään, mutta antaa olla.

Otin itse yhteyttä Patentti ja rekisterihallintoon, kerroin "suuresta" erheestäni ja vaihdoin pari sähköpostia heidän lakimiehensä kanssa. Joo, olen rehellinen! Ja ennen tätä pyysin housujen ostajalta tilinumeron ja palautin rahat hänelle, joten nyt nämä "kälyiset, kopioidulla Myyrä-kuvalla varustetut hintavat housut on siis lahjoitettu eteenpäin. Ei siis myyty! Ja lakimiehen mielestä jos joku vielä halusi asiaa vatvoa, niin voi ottaa näiden yksien housujen takia sitten yhteyttä käräjäoikeuteen. Nyt minä olen mielestäni tehnyt sen minkä voin, enkä koe harrastavani rikollista toimintaa!

Keskustelulinkissä myös eräs kärkäs kommentoija mietti puotini puolella olevaa Barbapapan kuvaa, tuskin on sinne sekään "vahingossa" tullut. No ei ole vahingossa ei. Kuten puodin puolella lukee että sinne tulee myyntiin murusia minun käsitöistäni ja niissä kuvissa on kaikkea mitä olen tehnyt, ei kaikkea mitä on myytävänä!

Nyt toivon että tämä puiminen loppuisi tähän ja minä saan jatkaa maailman parhaimman harrastuksen parissa, kuten Annika sanoi! Kiitos muuten kaikille blogitutuille jotka kannustivat minua! Annetaan asian olla ja koetan tosissani yrittää nyt keksiä jotain omaa ;)

Mukavaa viikkoa kaikille!

24 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

minä olen ihan kokonaan missannut kyseisen episoodin. :S

ompas nyt taas ollut aihetta...
Minusta hoidit asian erinomaisesti ja rienaajat jääköön palstoille nimettöminä jorisemaan.

Jenkku kirjoitti...

Mullakin on mennyt ihan ohi. Säälittävää anonyyminä arvostelua. Sielläpähän olkoot.

Mää aion joka tapauksessa pölliä tuon myyrä idean jossakin vaiheessa. :D

Tsemppiä, eläkä anna lannistaa. :)

PikkuHoo kirjoitti...

No huh huh mitä ihmiset jaksaa kirjoitella ihan selkeesti kateellisten juttuja tuollaiset keskustelut!

Hienosti olet homman hoitanut luulisi ettei kenelläkään ole asiasta enää mitään sanottavaa!

Niina kirjoitti...

missä tätä asiaa on ruodittu. ihme hommaa. aina löytyy noita kuspäitä jotka kuluttaa elämänsä muita sättimällä. säälittävää !! en kyllä itse tienny että myyrässä on patentti

Sani kirjoitti...

Huoh, taasko tuollaista. Ennenkin ollut samaa hommaa. Omaan arvoonsa saa mielestäni jättää tuollaiset. kaikki jotka blogiasi pidempään seuraanneet, tietävät varmasti toimintaperiaatteesi ja ymmärtävät ettei sinulla ollut aikomusta "varastaa patenttia" ja rikastua sillä.

LAPINKA kirjoitti...

Voihan itkun pitku.. Mieki oon ihan kokonaan missannu tän keskustelun! Missä sitä on oikein käyty?.. ja siis ei missään nimessä itkun pitku siitä syystä että tän missasin, vaan harmittaa siis sinun puolesta.. tosiaan tuo anonyymina arvostelu on kummallista!!

Ei muuta ku lippu korkialle taas ja anna ompelukoneiden surrata ihan entiseen malliin :)

Anonyymi kirjoitti...

Multa meni nyt kyllä kanssa ihan ohi tää. Mutta hienosti oot hoitanut asian ja jätä sinäkin parjaajat omaan arvoonsa ja jatka todellakin sitä hienoa harrastusta minkä taidat erinomaisesti!

Annika kirjoitti...

Ohi meni keskustelu multakin. Kiukuttaa ihmiset, joilla ei ole muuta tekemistä kuin vahdata muiden tekemisiä.. Olishan se ollutkin hirveä rikos myydä yhdet housut.. Toivottavasti jatkat ihanuuksien ompelua ja jätät omaan arvoonsa nuo kyseiset kommentoijat.. :)

-Minna- kirjoitti...

Vai että tällaista, voihan sanonko mikä... missä tätä keskustelua tosiaan muuten käytiin?
Kyllä sitä kaikenlaista porukkaa ja valittajaa sitten näköjään sitten löytyy, hienosti kuitenkin hoisit asian äläkä vaan anna tämän harmistuttaa ja vaikuttaa tekemisiisi!

RouvaM kirjoitti...

Kiinnostuneille: http://kaksplus.fi/keskustelu/t1788348

Kyllä harmittaa sun puolesta tommoset ajattelemattomat pas*** kommentie !"#¤%&/!

Omppis kirjoitti...

On mennyt minultakin ohi...

Pää pystyyn ja jatka samaa rataa! Kuten huomaat kannattajajoukkosi on laaja! :-)

Ouna kirjoitti...

Minäkin olen missannut koko jutun.
Älä anna tuollaisten häiritä, uusia ihanuuksia vain ompelemaan!! :)

tanjakris kirjoitti...

Pää pystyyn :)

katjuska kirjoitti...

Ei oo totta, sitä keskusteluahan oli sivutolkulla! Ihmiset on oikeesti nii-in kateellisia, kun eivät itse osaa. Ihan kuin olisit syyllistynyt johonkin valtavaan rikokseen. Oikein tekisi mieli vähän kopauttaa koko sakkia...

-TIINA- kirjoitti...

Huh, kiva huomata että joku on minun kanssa samaa mieltä ;) Kiitokset teille....

anniina kirjoitti...

Oi ja voi... taustailijana olen kyllä aivan pöyristynyt. Miten ihmiset voikaan olla kateellisuuden riivaamina noin aivottomia. :( Noh, se on heidän pienuuttaan. Sinulle kaikki kunnia asian asiallisesta hoitamisesta ja intoa käsitöiden pariin!

Tiina kirjoitti...

Hih.. itse sain ihan ystävällisen ja asiallisen varoituksen myymästäni myyräpaidasta sähköpostiin, ja poistin sen paidan heti myynnistä - tein sen alunperin omalle lapselle, mutta jäi sitten käyttämättä kun alkoikin tuntua liian poikamaiselta, ja laitoin sen suuremmin ajattelematta huutonettiin sen paidan - uutena siis. No, onneksi joku ystävällisesti varoitti ennen kuin olisin itsekin joutunut samaan pyöritykseen. Täytyy sanoa että melko pikkumaista tuollainen mimettömänä arvostelu, ja jotenkin siinä on vähän kateuden makua koko jutussa, jos minulta kysytään..
Ompelehan vaan Muruhuttu reippaasti edelleen, kateellisia ne on jotka vaikeiksi alkaa. ;)
En kai minä todellakaan ole koskaan tullut ajatelleeksi tuollaisia tekijänoikeusjuttuja, ja vieläkin epäilyttää, onkohan asia todella noin tiukka, kun kyse ei kuitenkaan ole varsinaisesta kaupankäynnistä, vain yhdestä satunnaisesta paidasta?! ei kai sitä kohta uskalla julkisella paikalla kenenkään toisen säveltämää lauluakaan laulaa..

Annika kirjoitti...

Huhhuh! Kyllä joillain on aikaa ja energiaa ruotia toisten tekemisiä ja tosiaan enemmän kuin raukkamaista ettei keskustelua pysty käymään omalla nimellään! Myyrä on ihana eikä yhden sellaisen myyntiin joutuminen pitäisi olla maailmanloppu kenellekään! Tsemppiä ja odotellaan uusia ihanuuksia! :)

Carula Q kirjoitti...

No hei, kyllä muakin on harmittanut sun puolesta. Jouduin kyllä ihan miehelle ääneen lukemaan noita kommentteja myös sen linkin takaa, nauratti ihan kun toiset suut vaahdossa vauhkoilevat. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. I)ntoa täynnä siis jäämmekin odottamaan mitä seuraavaksi luot.

Anonyymi kirjoitti...

No just. harmittaa ihan sinun puolestasi. Itesellänikin oli joskus myynnissä oma tekemiä ompeluita, jokuhan siitä valitti, niin loppu sitten ompelutkin kun en jaksanut alkaa tuohon haukkumis,yms hommaan :/ Tsemppiä ja jatka sinä ainakin ompeluita ;D

Kati kirjoitti...

Menipä täysin ohi multakin tuo episodi - ehkä ihan hyvä niin. Ei pysty ymmärtämään, miksi täytyy lähteä hyökkäämään noin - eikö voi asiallisesti ilmoittaa vain jos huomaa epäkohdan? Mutta tosi hienosti hoidit asian :)

Salanimi kirjoitti...

Höh, melkosen haloon saivat aikaan taas - en ollut tätä minäkään havainnut...Jätä omaan arvoonsa mokomat :/ Upeita ompeluksia teet - ihaillen aina käyn kurkkimassa :)

Prinsessa ja sen pojat kirjoitti...

Voimia ja iloa ompelemiseen!

Hanna kirjoitti...

Samaa mieltä kuin edellisetkin kommentoijat: jätä nuo anonyymit ihan omaan arvoonsa!
Suomi on kateellisten maa, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Kaksplussan keskustelu meni jo kyllä täysin yli äyräiden; mutta niinpä sillä palstalla tuppaa aina menemään.

Pää pystyyn, paremmin et olisi tilannetta voinut hoitaa! Toivon sinulle muuton jälkeen iloisia hetkiä ompelun parissa!