torstai 8. syyskuuta 2011

Tilauksesta Cupcake-pipo...yksi myyntiinkin


Minulta tilattiin Cupcaken talvihaalariin sopiva pipo, velourista ja tällainen siitä tuli. Ihan perussydän harmaalla ja muuten pinkki velour, kaksinkertaisena. Katsotaan sitten miten pinkin sävy sopii pukuun. Samaan pakettiin tehtiin trikoopipo pandatrikoosta. Olipas ihana aplikoida kun vihdoinkin löysin täydellistä tukikangasta, irtirevittävää ;)

Ompelin samantien molempia kaksi ja nämä piposet pomppaavat puotiin myyntiin!

9 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ai kun hyvä idea, meillekin tulee sitten joskus tuollainen sydänpipo, kun neiti kasvaa ja saa Cupcaken takin tai puvun. Sellainen suunnitelmissa sitten kevääksi tai ens syksyksi...

Mari kirjoitti...

Hienot pipot. Minulla on kanssa työn alla samasta pandakankaasta pipoa ja paitaa =) Ja nyt kyllä heti kerrot, että mikä revittävä tukikangas ja mistä?

-TIINA- kirjoitti...

Mari; kun aloitin aplikoinnin tilasin Iinulta ihan täydellistä Vlieselinen irtirevittävää tukikangasta jonka pystyi kevyesti silittämään nurjalle puolelle aplikoinnin ajaksi ja sitten repimään pois. Sitten se loppui Iinulta enkä ole löytänyt sitä mistään! Olen kokeillut vaikka minkälaisia Eurokankaan "irtirevittäviä" jotka saa oikeasti repiä saksien kanssa irti, ja siinä menee oikeasti hermot! Kunnes...

Nyt tilasin Ottobre shopista Vlieseline Stickvlies irtirevittävää tukikangasta ja sen vahvuus on ihan täydellinen trikoille ja velourille ja lähtee tosi helposti repimällä irti!

Mä siis aplikoidessa kiinnitän kuvion alustaan ensin kaksipuolisella liimaharsolla ja aplikoinnin ajaksi laitan nurjalle puolelle koko kuvion kokoisen palan irtirevittävää tukikangasta. Koska käytän aplikointiin tiheää siksakkia, lähtee ylimääräinen tukikangas helposti pois repimällä ja näin tuki jää vain siksakin alle. Hyvin pieniin alueisiin, kuten silmät tai nenä tms.jätän tukikankaan paikoilleen ja se pehmenee pesussa.

Tulipas sepustus ;) Voin joskus laittaa postauksen tästä projektista.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Tiina!

Pipot saapuivat tänään ja ilahduttivat niin neitiä kuin sen äitiäkin.
Pinkki ei ole tismalleen sama pinkki, kuin Cuppiksen haalarissa, mutta ihan varmasti käytettyä tulee molempia pipoja :).

Suositteluni ripeästä kaupasta ja värikästä syksyä!
Mahdollisesti hankin sinulta myssyjä myöhemminkin.

Terveisin Se Tilaaja ;)

-TIINA- kirjoitti...

Se Tilaaja: Voi kiitos! Ja ihana kuulla että pipot miellyttivät!

Mari kirjoitti...

Minäkin aloitin aplikoinnin sillä Iinun irtirevittävällä ja en ole löytänyt mistään mitään vastaavaa. Minäkin tilasin Ottobrelta ja muuten se olis ihanaa, mutta haluaisin sen liimapinnan. Pitäis kai ostaa sitä suihkutettavaa liimaa, mutta se on musta törkeän kallista.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Cupcaken fuksia/aniliini mikälie on yllättävän violetti luonnossa, eli ei viininpunainen eikä pinkki. Meillä kävi tuuri kun viimevuotinen Reiman talven timanttikukkapipo oli juuri oikean värinen! Kuvat huijaavat sävyä pinkimmäksi kuin se on.

Hanna kirjoitti...

Moi! Ennen oman blogin perustamista kävin blogissasi muutamaankin eri otteeseen. Nyt löysin tänne uudelleen jonkin toisen blogin kautta ja jään lukijaksi, ihania ompeluksia täällä! :) t. Hanna

-Minna- kirjoitti...

Kaavat tallessa, mutta osoite hukassa :-(. Laittaisitko sen minna(at)viivileevi.fi.