torstai 1. joulukuuta 2011

HUHUU...

Hengissä ollaan! Ompeluinnostus on kadoksissa totaalisesti mutta puikot heiluu ahkeraan. Valmiiden pinokin alkaa kohota mutta synkkä sää on jättänyt valokuvaamisen hieman vähemmälle...

Pöllöpipo on ollut pitkään TO DO listalla ja nyt sen hetki vihdoin koitti. Harmikseni ehdin tehdä tämän ennen kuin Anana laittoi ohjeen blogiinsa ja kavennukset ei ehkä ihan täydellisesti menneet. Piposta tuli kuitenkin ihana ja kovassa käytössä on ollut.

Lanka Punta Yarns Merisoft solid, 100% merinovillaa
Puikot 5
Silmukkamäärä omasta päästä
Pöllön kuvio Ravelrysta


Pöllön silmät on samaa vaaleanpunaista kuin toinen tupsu vaikkei kuvassa näytäkään! Vaaleanpunainen tupsu on jämiä Novitan isoveljestä. Toi Punta Yarnsin lanka on niin täydellistä kuin lanka voi olla. Ostin pari kerää viime vuonna kädentaito messuilta, mutta onneksi mannerheimintiellä on yksi kauppa joka myy sitä!


Tämän tarkempia kuvia ei valitettavasti ole. Neidin kanssa ollaan just lähdössä lääkäriin kun vatsatauti vaivaa ihan urakalla....on hieman puhti pois tytöltä!


Mukavaa joulunkuun alkua!

10 kommenttia:

Pintse kirjoitti...

Ihana pipo! Pikaisia paranemisia tytölle!! :)

Ilona kirjoitti...

Tosi kaunis pipo! Voi kun itselläkin pysyis puikot kädessä... Pikaista paranemista tytölle!

Nunu kirjoitti...

Hieno pipo! Tsemppiä pikku potilaalle!

Annika kirjoitti...

Kaunis pipo! Kivat värit ja hauskan näköinen kahdella tupsulla :)

Pikaista paranemista. Toivottavasti tauti on nopsaan ohi. Täällä riehuu myös joku mahatauti, joka voi kestää viikon. Onneksi ollaan vielä säästytty siltä..

anana kirjoitti...

Ihan mainio !
Kysyin myös tytöltä haluaako tupsun pipoon niin ei... 4-vuotiaat osaavat olla niin vaativia ja mieli muuttuu tarpeen (oman) mukaan toki ;)

Mervi kirjoitti...

Ihana pipo!

Tyllerö kirjoitti...

Ihana hattu! Eikö ananakin tuolle ohjeet antanut? Meille on tulossa kans.
Taitaa olla vatsapöpöä liikkeellä, meillä on kans vatsatautia.
Tytölle sain heivat ulkovaatteet pesuun, ja sisävaatteetkin.
Meillä kävi yhdessä oksenuksessa niin, ettei se irronnut velourista- meillä oli just sopivasti tarhassa Meandin velourit ja joku paita... Vaaleisiin haalareihin (Miniaturen Mauve) pinttyi vetoketjujen kohdalle sellasta ruskean kellertävää mönjää- ei lähtenyt pesussakaan pois.
Toivottavasti teillä parannutaan. Meillä on sairastettu 3 päivää.
Mutta oli mulla asiaakin - tiedätkö, mistä saa uv-suojakangasta, nettikaupasta? Mä olen hieman, no, tuskastunut, ollaan lähdössä lomalle keväällä kuumimpaan aikaan, ja lapselle ei löydy mistään uv pukua, saati kangasta. Huoh. Kaikki vinkit vastaanotetaan.

-TIINA- kirjoitti...

Kiitos kaikille!

anana: mä kun ostin meille tupsukoneen, niin neiti on tehnyt ihan itse noi tupsut! On niitä tehty kyllä muutenkin ihan urakalla ;)

Tyllerö: juu, kyllähän anana antoi ohjeen, mulla pipo on ollut jo pari viikkoa valmiina ennen kuvausta ;) aion tehdä toisenkin pipon anananan ohjeella.

Valitettavasti en osaa sua auttaa sen uv-kankaan kanssa!

Meidän tauti taitaa olla Noroa. Kaikilla kova kuume, oksentelua ja ripulia. Vetää kyllä aikuisenkin tosi heikoksi, onneksi itsellä alkaa jo helpottaa ja kuopuksella. Toiset on vielä ihan toipilaita!

Pioni kirjoitti...

Ihan sairaan makeita, nam!

NorppaStiina kirjoitti...

Todella ihana pipo! ♥