maanantai 16. tammikuuta 2012

Ihan mitä sattuu...

Laitetaan nyt loputkin kuvat ompeluksista jotka on jo ainakin yhden kierroksen olleet käytössäkin. Uusia kun ei vielä ole valmistunut...

Unipuvuista on ollut vajetta varsinkin kuopuksella ja vanhimmalla. Vanhimmalle ei käy kuin hihattomat joten nyt tuli kahdelle nuoremmalle unipuvut Ottobren Night Owl kaavalla, joka on ihana. Kankaisiin sain tuhlattua sopivasti trikoiden jämiä ja tuon ihanan "tonttutrikoon"...Vielä pitäis ommella ainakin muutama unipuku!

Esikoiselle hurautin pari peruspaitaa ihanasta pallotrikoosta jonka tilasin Hannan kankaasta. Nyt kun poden pienoista kuosiähkyä, niin nämä pallot riittävät mainiosti. Tämä vanhin neiti on jo niin nirso ettei tunnu oikein mikään kelpaavan ja kaupoista tahtoo löytyä vaan tylsiä ja synkkiä paitoja. Onneksi näistä tuli lempparit, joten pitänee ommella lisää! Vois vaikka kokeilla neppareillakin???? Uskaltaisikohan ;)


Talven pakkasia odotellessa ompelin kuopukselle lämpöisen setin velourin jämistä. Välillä raglan hihoilla ja eteen ihan perus sydän vaan...Pehmoinen setti!


Jos vain olisi enemmän aikaa tekisi jo mieli pitkästä aikaa aplikoida jotain haasteellista. Nyt menee kaikki pieni vapaa-aika puikkojen äärellä ja kaipa sitä joskus jotain valmistuukin.

7 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Minuakin vaivaa kuosiähky... Ihanaa nähdä välillä rauhallisempiakin ompeluksia:) Kauniita ovat.

Meeri kirjoitti...

Ihana tuo sydänsetti ja nuo pallopaidat näyttää minustakin oikein piristäviltä ja kivoilta kaikkien sekavien kuosien jälkeen (joita omatkin kangas- ja vaatekaapit pursuaa)

Sarita kirjoitti...

Tuo velourista tehty lila sydänsetti näyttää niin lämpöisen pehmoiselle, juuri sellaiselle mihin on ihana pukeutua viileänä talvi-iltana.

Liisa kirjoitti...

Täytyis niin itekkin tehä velourista muksulle vaatetta, noi on jo niin lämpösen näkösiä :)

-TIINA- kirjoitti...

Nyt sentään tuli hieman luntakin joten käyttöä setille löytyy vihdoin! Ja lämmin setti kyllä onkin...

Hanna kirjoitti...

Voi että, mua on jo kauan houkuttanut kokeilla nepparilistoja mutta en ole vielä koskaan uskaltanut...

Minnikki kirjoitti...

Ihania nuo pallopaidat varsinkin. Seuraan blogiasi, vaikka harvemmin tulee kommentteja jätettyä. =)