keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Muutamia paitoja ja nukkekotiaskartelua...

Vihdoinkin jotian valmista ennen kuin kesä on kokonaan ohitse! Paidat on jo hetken olleet kyllä valmiina, kuvaaminen kesti mutta nyt jo käytössä ;)

Vanhimmalle neidille kelpaa enää kovin harva ompelus ja on pitänyt minun jätti-isoa paitaa aina kun annan lainata joten oli tarve "lörpölle" paidalle. Piirtelin kaavan vapaalla kädellä ja paidassa on vain etu ja takakappale....tosin kuvista ei nyt paljoa selvää saa kun ei ole sovituskuvia ;) Näitä kuitenkin tilattiin lisää.

Koristeeksi ompelin vanhoista farkuista kerättyjä vyönlenksuja...Ihanasta kesätrikoosta tein ihan peruspaidat kahdelle nuoremmalle, vain resorin värit vaihtuivat!


Hihansuuhun kokeilin taas erilaista joustavaa koristeommelta....jospa kestäisi kuopuksen käytössä hieman paremmin!...Sitten jotain ihan muuta...

Ollaan lasten kanssa askarreltu nukkekotijuttuja. Yritetään mahdollisimman paljon tehdä itse ja hienoja luomuksia lapset ovatkin saaneet aikaiseksi. Itselläkin alkaa olemaan nukkekotikuume, kunhan vain olisi aikaa ja tilaa....

Nyt olen joskus iltaisin notkunut nukkekotiblogeissa ja ihaillut luomuksia huokaillen. Viikonloppuna sitten innostuis kokeilemaan rautalangasta taivutettua sänkyä, hyvin yksinkertaista versiota. En halunnut ekaan versioon mitään koukeroita ettei menisi liian vaikeaksi....taivuttelun jälkeen spräy-maalilla valkoiseksi ja sitten petivaatteita ompelemaan! Pakko oli tehdä vielä pieni yöpöytäkin....Nyt pikaisesti pehkuihin sillä on huomenna on viimeinen klo 5.00 herätys seuraavaan kuukauteen!!! Alkaa nimittäin LOMA...

7 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Ihanat sängyn ja yöpöydän olet tehnyt, minä olen myös haaveillut ihan omasta nukketalosta jo jonkin aikaa saapa nähdä koska sille löytyisi sitä aikaa ja tilaa. Mukavaa lomaa:)

Kanneli kirjoitti...

Mukavat sivut sinulla ja taitavia ompeluksia olet tehnyt. Jostain kautta tulin sivuillesi. Ihana tuo nukkekotiprojekti. Aiotko itse tehdä nukkekodinkin? Minua kiinnostaisi näprätä tuollaista.

-TIINA- kirjoitti...

Kanneli: kiva kun löysit tänne! Viime kesänä tehtiin tytöille harjoitusversiot nukkekodeista, vähän väärän kokoista ovea jne. Vanhimmalla on Lundby nyt sisustuksessa ja mä haluaisin ehkä oman...Pienestä Nukkekotikaupasta tai sitten isäntä saa nikkaroida....saahan sitä haaveilla ;)

Eliisa kirjoitti...

Upean sängyn olet tehnyt nukkekotiin. Tuo nukkekoti-harrastus vie kyllä mennessään, ihan järkyttävällä tavalla ;) Itselläni on pahin höyrähdys ohitse, mutta hengessä mukana edelleen. Forssassa on taas messut ja kaikki tietysti odottelemme NukkekotiVäinölän Marian kirjaa. - Olet niin taitava käsistäsi, että saat varmasti vaikka mitä aikaiseksi ihan itse nukkekotiin.

Christa kirjoitti...

Aivan ihanat nukkekodin kalusteet! Pelkään, että itsekin vielä hurahdan tuohon, kun tyttönen kiinnostuu nukkekodista. Saimme naapurista Ikean ison nukkekodin ja se on mittasuhteiltaan helpompi kuin Lundbyt, joten ehkä minäkin pystyisin jotain tekemään.

NorppaStiina kirjoitti...

Wau! Tuo sänky on upea! Pitäisikös itsekin uskaltaa kokeilla...

lallatilaa kirjoitti...

onpas hienot rautalankaväännökset :)