tiistai 14. elokuuta 2012

Isoäiti numero kakkonen...

Kesäloma on mennyt ja vihdoin on palattu sorvin ääreen! Reissussa tuli oltua kolmisen viikkoa joten ainoastaan puikot ovat heiluneet. Muutenkin ompelu tuntuu tällä hetkellä todella tuskaiselta ja ei innosta ollenkaan...

Viime kesäisen ( 2011 ) Isoäidin peiton jälkeen aloitin samantien toisen virkkausprojektin. Sama lanka, 7 veljestä raita, vain eri sävy! Puoli kokoa isommalla koululla tuli veivattua 60 kpl neliöitä. Tahti ei ollut ihan yhtä huima ja peittoa on tehty silloin tällöin. Itse kokoaminenkin taisi kestää useamman kuukauden. 


Osasyy peiton hitaaseen loppukiriin mahtoi olla se, että mulla ei ollut varsinaisesti tarvetta koko peitolle?! Kesän aikainen sukulaisvierailu pikkuveljen luo muutti asian ;) Yhdistyksen tein samalla lailla kuin edellisessäkin peitossa mutta reunasta tuli yksinkertaisempi.Nyt peitto saa lämmitellä Kokkolan suunnalla!


60 kpl neliöitä, yhden koko 17 x17
Itse en edes kajsanut laskea peiton lopullista kokoa ;)

Täytyy myöntää että seuraavakin peitto on aloitettu ;) Saattaa tosin olla ettei sitä esitellä ainakaan kolmeen vuoteen! Voi kun Novita teki 7 vejestä raitaa musta-valko-harmaana........

6 kommenttia:

Kanneli kirjoitti...

Kaunis peitto, niin ihanat värit.

NorppaStiina kirjoitti...

Todella kivan näköinen peitto. mä jaksan aina tehdä noita neliöitä mutten kiinnitellä niitä toisiinsa...

-TIINA- kirjoitti...

NorppaStiina; kyllä se mullakin otti aikansa ja varsinkin päättely ;)

KiKiDuu kirjoitti...

Todella kaunis peitto! :)

Annika kirjoitti...

Kaunis peitto, ja kauniit värit! Mulla on kans ollut palapeitto viittä vaille valmiina jo vuoden, innostus lopahti palojen yhdistelyn aikana... :D Nyt yritän saada sen viimein valmiiksi asti.

katia kirjoitti...

Aivan ihania nämä isoäidin neliö-peitot, innosti kyllä tarttumaan koukkuun! Montako neliötä tuossa on pituus -ja leveyssuunnassa?