keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan...

HUPS, tulipas taukoa!

Mulla on aivan totaalinen ompeluahdistus ja on edennyt jopa siihen pisteeseen että luovun kokonaan työhuoneesta ja annan sen keskimmäisen lapsen käyttöön. Suurin osa kaapeissa lojuneista kankaista on myyty ja kaavalehtiäkin lähtee iso kasa poistoon. Eilen sain useamman kuukauden lojuneet paidat viimein valmiiksi mutta niitä ei edes huvita kuvata ;) Näin se näköjään menee että aikansa kutakin!

Neulomista en ole kuitenkaan lopettanut ja nyt voisinkin istuskella sohvalla kaiket illat ja antaa puikkojen heilua! Valmistakin on tullut kunhan vain ehtisi tässä synkkyydessä kuvaamaan...

Huomenna mennään ihanan tytön 10-vuotis synttäreille ja pakkohan se oli pehmoinen paketti neidille tehdä! Pakettiin sujahtaa muhkea kauluri/tuubi, sävyyn sopivat huovutetut lapaset sekä ratsastustunneille lämpöiset säärystimet...Toki ennen neulomista varmistettiin tytön äidiltä minkä värisiä talvivaatteita neiti omistaa. Kaulurin langan hain Menitasta, mutta hukkasin jo vyötteen joten merkki jääköön arvoitukseksi ;) Ihanan pehmoista, muhkeaa eikä kutise yhtään! Lapaset tehty tutusta Fritidsgarn langasta...Säärystimet tein ihan 7 veljestä raidasta, näin kestävät hyvin konepesunkin ;)


* * * * * * * 


Avasin juuri aamutuimaan uuden blogin, siellä pääset seuraamaan mitä meillä kotona tapahtuu! Tervetuloa kurkkaamaan, päivittelen sitä fiiliksen mukaan...Aurinkoista keskiviikkoa!

4 kommenttia:

Heidi K kirjoitti...

Hienot. mulla pinkkiä huopasta lankaa olis pitäis yrittää virkata hattu, kun ei osaa kutoa.

-TIINA- kirjoitti...

Heidi; kurkkaas kuule kaspaikka.fi sieltä löytyy video-ohjeet kaikkiin neulomuksiin ja varmasti opit!

LauraK kirjoitti...

Kivat lahjat! Mulla on myös ompeluinnostus hiipunut, kylläkin ajanpuutteen vuoksi. Kummasti sitä muille asioille silti löytää aikaa. Aikansa kutakin, niinkuin sanoit. Nyt vaan pitäis keksiä, miten noista 9 laatikollisesta kankaita raaskisi luopua... Seurasin jo sun aikaisempaa kotielämä blogia, seuraan ehdottomasti seuraavaakin :)

-TIINA- kirjoitti...

LauraK olet tervetullut kotiblogiini ;)