perjantai 9. lokakuuta 2009

Yy,kaa, koo...pingviinit on täällä joo!!!


Tämmönen setti tällä kertaa! Talvea kohden ollaan menossa joten pingviini aplikaatio ilmestyi lämpimänsävyiseen paitaan...

Trikoo: Löytöpalasta
Velour: Eurokangas
Kaava: paita joku Ottobre, tämä malli paras tähän mennessä
housut ne hyväksi todetut Saimi-svetarihousut

5-vuotiaalle meni tämä setti ja hän oli tyytyväinen! Kyllä minäkin olen ihan tyytyväinen, kaula-aukko edelleen on se hankalin mutta nyt onnistui jotenkin. Tällä kertaa käytin päälletikkauksessa koristeommelta, olkasaumoissa, hihansuissa ja helmassa. Idean siihen sain yhdestä Exitin paidasta johon oli tikattu kiva kuvio saumojen päälle, antaa kivasti ilmettä! Nurjaltakin puolelta näytti paljon siistimmältä kuin kaksoisneulalla ommeltu joten saattaa olla että seuraavassakin paidassa kokeilen samaa...Nyt käytin ekaa kertaa aplikoinnissa irtirevittävää tukikangasta ja on kyllä ihan mainio!! Paitsi epähuomiossa alkuhuumassa tahrin sillä silitysrautanikin ;)


Housuihin mietin jotain koristetta mutta tyydyin sitten ihan pelkistettyihin niin menee muidenkin paitojen kanssa. Tuo housujen malli on kyllä mitä mainioin!

Huomasin tuossa kun aplikointi valmistui, että tälläkin hahmolla on tuo hassu ilme kasvoilla?! Kait tuo hölmistynyt ilme tulee tuolta jostain peilin kautta :)


Ärsyttää nuo kuvat! Olen niin malttamaton tuossa lopussa kun vaate valmistuu ettei malttais enää millään keskittyä kuvaamiseen...varsinkin nyt kun alkaa pimenemään! Pitäis vaan malttaa ja viimeistellä Photoshopilla! No, toivottavasti näistä jotenkin saa selvää!

9 kommenttia:

Ouna kirjoitti...

Oho!!! Waude!! Upea pingupaita!
Taidettiin täällä samaan aikaan postitella, kun laitoin sinulle äsken postia edelliseen bloggaukseen ja yhtäkkiä ilmestyikin uusi bloggaus :)

Hanna kirjoitti...

Ihanasti sopii pingviini yhteen tuon paidan värin kanssa. Ihaisen setin on neitokainen saanut!

Annika kirjoitti...

Hieno pingviini! Ja tuo ilme on aivan paras :)

Ilona kirjoitti...

Onpa ihana!
Itselläni myös menossa pingviinikuvio, jonka juuri viime yönä leikkasin. Ompelu taitaa jäädä viikonloppuun...

Annika kirjoitti...

Suloinen Pingviini! Ja tosi kiva ilme sillä :)Hyvältä näyttää myös tuo koristeommel, tuota voisi joskus itsekkin kokeilla. Minun koneessa on ainakin joku hunajakenno-ommel, mikä sopii joustaviin kankaisiin. Näyttää melko samalta kuin tuokin.

suvi kirjoitti...

Tosi hieno Piguiini(niin kun meidän poika sanoo:)Sopii tosi hyvin tuohon keltaselle.Käyhän kurkkaamassa blogiani,sielä on jotain sinulle:)

Annika kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus, olet kyllä tainnut sellaisen jo saada, mutta ei se varmaan haittaa :) Sinulla on niin kivoja töitä täällä :)

SaaraM kirjoitti...

Ihania, saa hymyn huulille nämä vaatteet:) Itsekin unelmoin että olis aikaa tehdä joskus muutakin kuin villasukkia:P
Linkitän blogisi, tule huikkaamaan jos et tahdo "listalleni":)

Mari kirjoitti...

Tosi hauska pingviini. Ilme on tosiaan ainutlaatuinen =)