perjantai 9. huhtikuuta 2010

Baby Bornin kevätmallistoa....

Mitäs menin aamulla käymään Helinän blogissa ja ihastelemaan nukenvaatteita joita hän oli ommellut. Sattui sitten lapset seisomaan siinä vieressä....

"Äitiii, sä oot luvannu tehdä meille uusia housuja ja paitoja Baby Bornille!"

Ja teidän pitäis oikeesti kuulla miten meidän kuopus sen Baby Bornin sanoo! Ei muuten lopu ärrät siitä lauseesta!Alunperin oli tarkoitus siivota, mutta vettä tuli kaatamalla joten voihan sitä nukenvaatteitakin ommella... Ja tuumasta toimeen....

Ja settejä täytyy aina tehdä kolme, ettei tule tappelua! Tää nukenvaatteiden ompelu ei varsinaisesti kuulu mun suosikkeihin! Ihan yhtä paljon hommaa kuin normaaleissakin vaatteissa... No, ompahan nyt uudet setit neideillä ja tytöt tyytyväisiä! Takit kuulemma pitäis vielä ommella.

Vähän piti laittaa koristeeksi nauhaa ja laiskana kanttasin nauhalla tuon kauluksen ;)

Äidin suosikki oli tietty kaikkein värikkäin setti ja varsinkin kun se on tuon tummaihoisen nuken päällä! Kaikki kankaat oli tilkkulaatikosta ja kaavat Nukenvaatteita-kirjasta.


Mukavata viikonloppua!

8 kommenttia:

PaaPii kirjoitti...

Kivoja! Minukin suosikki tuo värikäs raidallinen :)

Pampula kirjoitti...

Ai että on kivoja nuttuja nukeilla!!

Ansku kirjoitti...

Ihanat setit :) Raitasetti varsinkin tosi pirteä. Kovastihan noissakin hommaa on, vaikka pieniä ovatkin. Saa onneksi tilkkuja käyttöön.. Ja on muuten melko kalliitakin valmiit nukenvaatteet.

-Minna- kirjoitti...

Oikein suloisia pikku nukenvaatteita. Pitäisi itsekin ryhdistäytyä noiden suhteen ja ommella tytölle nukenvaatteita.

Helinä kirjoitti...

Voi hih, siitäs sait ;). Suloiset setit sai jokainen nukke! Mutta miten sä oot noin nopea?! Mä oikeasti nysväsin sen yhden setin kanssa 4-5 tuntia, ihan rauhassa ja yksin!
Multa on kanssa takkia tilattu seuraavaksi ja - kengät ;).

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Helinä: Näissä nukenvaatteissa mä oikasen aina kun mahdollista...ei päälletikkauksia, kaikki samalla langalla, siististi ja kestävästi muttei ehkä yhtä tarkasti kuin lasten omissa vaatteissa ;)

Ilona kirjoitti...

Kivoja, kivoja!!!Raitasetti on mun lemppari:) Mulla olis sama projekti edessä... Fanni on siirtynyt nuken riisumisesta nuken pukemiseen...

Susanna kirjoitti...

Munki pitäs innostua nukenvaatteiden ompelusta. Kivat setit sai teidän nuket. Alempana olevassa pyykinkuivatusaplikaatiossa on hauska idea.