keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Yksi mekko ja tunnustuksia ;)

Takaisin kehiin on palattu! Loma Rukalla vietetty ja taas on intoa täynnä! Ihana välillä käydä pois kaikista arjen rutiineista....Isommat käsityötkin jätin kotiin ja muutamia isoäidin neliöitä vain iltaisin virkkailin takkatulen ritistessä.

Tällainen Hannah-mekko syntyi meidän kuopukselle. Kirahvi-kangas Etsyn ostoja ja ruskea on joskus tarttunut mukaan Eurokankaan palalaarista kauan sitten. Jotenkin tönköltähän tuo näyttää henkarissa mutta päällä onneksi kaunis kuten Hannah aina!

Nyt pitäisi penkoa tilkkulaatikko, josko kirahvia olisi vielä kolmiohuivin verran ;) Polvisukatkin piti kaivaa laatikosta kuvausten ajaksi mutta ponnareita ei saanut laittaa vaikka äiti olisi halunnut! Erityisen hankalaa välillä näiden uhmisten kuvaus ja lahjonta ;)

Jokainen tyttö on jo omat lempparikankaat tilatuista valinnut ja kaksi samalla kaavalla tehtyä mekkoa ainakin vielä tulee.... Välillä kyllä palataan applikoinninkin ihmeelliseen maailmaan!

* * * * * * * *

Olen myös saanut tunnustuksia! Kiitos kiitos! Taisin saada näitä useammankin, ainakin Piialta, Annikalta, Sanilta, meenulta ja Matleenalta! Nyt en saa vaan tuota linkkiä toimimaan joten menköön kiitokset nyt näin ;) Huomasin että tunnustus on kiertänyt jo useissa paikoissa, joten jätän lähettämättä eteenpäin. Kaikki seuraamani blogit ovat tunnustuksen arvoisia ja niitä on varmasti vielä paljon enemmänkin!

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

10 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Ihanan mallinen mekko ja aivan upeat kankaat olet yhdistänyt!!! :)

-Minna- kirjoitti...

Tosi kaunis mekko ja nuo kankaat on aivan ihanat!

NorppaStiina kirjoitti...

Voi kuinka ihanasti olet yhdistänyt kahta tosi erilaista kangasta. Aivan mahtava lopputulos!

Helinä kirjoitti...

Onnea tunnustuksista :) !
Hirmu kiva mekko!
Mulla vaan aina tuntuu tulevan Hannahin kanssa hankaluuksia turhan suurelta tuntuvan kaula-aukon kanssa. Vai enkö mä vain tee kuminauhaa riittävän lyhyeksi ja siten kiristä kaula-aukkoa riittävästi....?

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Helinä: Mä teen kuminauhan aina fiiliksen mukaan ja kiristän sen aikas lyhyeksi ;) Vähän aina katson mikä kankaaseen sopii...

Anni kirjoitti...

Ihana mekko ja ihanat kankaat :)

Ja ihanan aktiivinen malli ;) Onneks kohta tulee jo kesä ja pääsee pihalle kirmailemaan mekossa, josko sit sais laittaa ponnaritkin :)

PaaPii kirjoitti...

Ihana kangas ja ihana mekko :)

Annika kirjoitti...

Tää on ihana! Tosi hyvin sopii nuo kankaat yhteen! Itse en varmaan olisi uskaltanut kokeillakaan kahta erilaista kuviollista.. :D

Helinä kirjoitti...

Ompeletko kuminauhan kiinni kaula-aukkoon vai teetkö nauhakujan ja pujotat lopuksi kuminauhan?
Mä tykkäisin mieluiten ommella kuminauhan kiinni ensin saumanvaroihin ja sit tehdä päärmeen mutta tuossa täytyisi vaan tosissaan tietään nauhan sopiva mitta ... purettu on, eräänkin kerran ;).

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Helinä: tähän saakka olen ommellut kujan ja sinne nauha, tosin rypytyksiä joutuu silloin välillä asettelemaan. Olen kyllä miettinyt ja haluaisin sen myös kiinni kuten sinä, pelkään vissiin sitä purkua jos on liian pitkä kuminauha ;)