keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Viikon ompelukset...

Sekavaa settiä tiedossa!

Ekana tilauksesta tehty Hannah-tunika, kierrätyskankaista! Kangas on ohutta ja sopii täydellisesti tähän malliin, mutta olen tainnut hehkuttaa sitä jo aiemminkin ;) Meidän kuopuksellahan on samanlainen tunika. Kankaan riittävyyden kanssa oli hieman ongelmia mutta riitti kuin riittikin! Kokona 110/116cm.


Sitten omalle tytölle samanlainen tunika Etsyn kankaista. Neiti itse valitsi kankaan ;) Hihoissa yksiväristä perla-puuvillaa Eurokankaasta.

Sattui löytymään kaapista samaa sävyä olevat legginsitkin!

Kuopukselle olen ommellut ihan vaan perus vaatteita, ilman kikkailuja! Settejä on tulossa kolme mutta yksi vasta kokonaan valmiina ;)


Kankaana varmaankin kaikille tuttu viidakko-interlock, ostettu Metsolasta aikoja sitten. Välillä se tuntui jo liian synkältä tytölle mutta neiti niin ihastui noihin eläimiin että pakko siitä oli jotain tehdä! Piristin asua sitten keltaisilla kanttauksilla ja ihan perus legginseillä! Mietin noihin polviin paikkojakin jotka nyt tuntuvat olevan pinnalla mutta jätin kuitenkin pois. Raikkaampi mielestäni ihan noin vaan!


Vielä olis muutamia viimeisteltävänä mutta välillä on pakko käväistä töissäkin ;)

5 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Ihania ihania :) Sopii hienosti muuten nuo keltaiset tuohon viidakkoon, mistä tuo keltainen resori on? Mä olen jo kaksi kertaa onnistunut tilaamaan väärän väristä..

NorppaStiina kirjoitti...

Ihania! Tuo kierrätyskankaasta tehty on lemppari! :)

Taru kirjoitti...

Voi miten hieno toi viidakko-setti! Ei ollenkaan synkkä kun on keltainen kaverina. Ja hienoja on kyllä kaikki muutkin :)

Susanna kirjoitti...

Nättejä ompeluksia taas kerran. Ihanasti nuo keltaiset legginsit ja paidan kanttaukset saa tuosta viidakkokankaasta nimenomaan nuo keltaiset eläimet hyppäämään esille.

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Ansku: mulla on kolmea erilaista keltaista resoria ja tämän ostin Metsolasta samalla kuin tuon kankaan.