keskiviikko 6. lokakuuta 2010

CUTE ja rusettilegginsit....

Vähän käy ykstoikkoiseksi nämä mun kaavat, mutta minkäs teet jos tykästyy! Edelleen kaava sama kuin edellisissä postauksissa mutta taas nuorimmaiselle, eli kokoa 86/92cm. Ihana pinkki velour ostettu kauan sitten Metsolasta ja on Hilcon ja ihan mahtavaa laadultaan! Pilkullinen trikoo Marimekkoa ja huutonetistä...


Jotenkin musta tuntui että nämä kankaat kuuluivat yhteen, ommellessä alkoi epäilyttämään ja meinasin jo keskeyttääkin. Applikaatiosta tuli mitä tuli, olis voinut olla paljon kivempikin mutta on nyt näin....ja onhan toi aikas karkki. Edessä siis teksti "cute"...

Legginsit on omalla kaavalla ja kas kummaa heti liian lyhyet??!! Ihan vain aavistuksen mutta häiritsevästi kuitenkin...Pienet rusetit sivuilla on aikas söpöt, tykkään!Nämä pomppaavat siis puotiin ja mittailen tarkat mitat sinne!! Käykääs kurkkimassa ken haluaa. Onneksi mulla on vielä pilkkukangasta juuri sen verran että saan neidille sopivat ;)

Huppariin laitoin pari nappia, ihan vain koristeeksi ja hempeilyksi...


Tämmönen tällä kertaa kun kerran kaikkea pitää kokeilla, vai?! Eiköhän tämä tule käytettyä ja legginsit kyllä mielestäni pelastavat koko setin ;)

Onko teidän mielestä liian raju väriyhdistelmä? Ihan rehellisesti? Kuten huomaatte, mua arveluttaa vieläkin...


Neitiä kiinnostaa taasen napit.

14 kommenttia:

piia kirjoitti...

No ei kyllä ollenkaan ole liian raju väriyhdistelmä. Musta nuo värit sopii oikein hyvin yhteen ja rusetit tuolla legginsien sivuilla on yli söpöt ;) Oikeasti hieno setti!

MURUHUTTU kirjoitti...

piia: no kiva, kiitos! Olen niin paljon käyttänyt vihreää nuorimmalla että tuntui ihan hirmu rajulta nämä värit...

KA kirjoitti...

Tosi kiva setti ja tosi hyvin sopii yhteen ja ei todellakaan ole liian rajut värit! :)

H3idi kirjoitti...

Upea setti! Sopivat loistavasti yhteen, eikä yhtään liian raju!

Meillekin voisi eksyä tuo paidan/tunikan kaava, jos jostain vain löydän...

MURUHUTTU kirjoitti...

H3idi: minun mielestä iinu aikoi tilata näitä! Kyseleppäs häneltä!

Eeva kirjoitti...

Ei yhtään liian rajua, ihanan tyttömäinen setti! :)

Ansku kirjoitti...

Upea setti tämäkin! Väriyhdistelmä on ihana, eikä yhtään liian raju.. Kaava muuten olis ihan sopiva, jos 86/92 on pienin (meillä tyttö nyt 84 cm pitkä) Pitäisköhän investoida..

Petra kirjoitti...

Voi miten ihana setti! Tykkään etenkin väreistä ja nuo rusetit on mainiot!

Anna kirjoitti...

Mahtava väriyhdistelmä ja ihanainen setti kokonaisuudessaan!

Helinä kirjoitti...

Ihana setti eikä munkaan mielestä ollenkaan liian raju - sopivan pirteä!! Mulla on vastaavaa mustaa pallotrikoota ostettuna ja vitsi, siitähän voisi tehdä kanssa legginsit kun näyttää noin kivoilta :). Ja rusetti-ideaa on ehkä ihan pakko kopioida joskus :), ihanat!!
Mutta hei, voithan sä tehdä noihin lahkeisiin Saimi-housujen (ottobren siis) tyyliin samasta kankaasta resorikaitaleet ja sillä tavalla saada lisää pituutta.

LAPINKA kirjoitti...

Voi miten IHANA!! Eikä ollenkaan liian raju.. söpö ennemminkin :)
Ja nuo pöksyt olis just meän Tildan kokoa.. kyllä houkuttelis ostaa pois, vaikka hyllyt notkuukin kankaita itselläkin! Ja hei tosiaan, lisää piiiitkät resorit, niin tulee pituutta ja vois olla aika hauskan näköisetkin.

Anskuli kirjoitti...

Mun mielestä ei oo yhtää liian raju väriyhistelmä vaan tosi kiva ja ihana <3 Nuo rusetit leggiensien sivuilla on iiiihanat ja yhdistää kivasti leggarit ja tunikan! Ihanat kerrassaan :)

Pioni kirjoitti...

...siis onhan ne ihan karkit! Muutenkin ompeluksesi on olleet tosi nameja. Hyvää viikonloppua!

Anne kirjoitti...

Aivan ihanat värit! Pakko varmaan kopsata legginsien idea... ;)