perjantai 8. lokakuuta 2010

Uusi Novitan talvi....

Voi ihanuus! Ehdinkin jo hetken odotella tätä uutta numeroa. Monta keskeneräistäkin neulosta on, mutta ainahan voi kuolata jonkun uuden päälle, eiks vaan?! Novitalla on tänä vuonna monta kivaa uutta lankaa joita haluaisin kokeilla ja mallejakin löytyi lehdestä muutamia...

...nämä voisin ottaa itselleni......varsinkin toi ekan kuvan paituli on ihana! Se on uudesta Jambo langasta ja se on tosi muhkeaa ja villaista, joten lämmintäkin varmaan. Minä olen päässyt vasta hypistely asteelle kaupassa mutta tarkoitus olis kokeilla jotain tästä tehdäkin. Lanka neulotaan 10 tai 12 puikoilla, joten valmistakin syntyy äkkiä. Sopii siis minulle ;)

...Ihania joululahjavinkkejäkin löytyi...Pientä, värikästä ja spesiaalia vaikkapa ystävälle pukinkonttiin. Vaihtoehtoisesti voi neuloa ja huovuttaa vaikka koko suvulle tossuja! Ihan hurmaavia malleja...


Tossuissa lankana Huopanen Lampola. En tiedä miten se eroaa vanhasta Huopasesta mutta vois kokeilla, tossut on aina lämmittävä ja ihana lahjaidea!

Ihanin idea koko lehdessä oli mielestäni neulotut ja huovutetut kivet! Ihan hurmaavia, ja ajattelinkin kokeilla tehdä näistä jonkun sisustusjutun kotiin....vaikkapa kivisydän seinälle? Miltähän se näyttäisi?


Nyt syyhyttää sormia ja johan se oliskin aika ryhtyä tekemään joululahjoja jos meinaa ehtiä!


Joko sinä olet testannut Novitan tämän syksyn uutuuslangat???


3 kommenttia:

hoppu design kirjoitti...

Kunpa oppiskin neulomaan! Pruukaan aina aloittamaan työt, ja kun ensimmäinen vaikea kohta tulee, jää työ siihen :(. Silti aina ihailen uusia pehmoisia lankakeriä kaupoissa, toivo elää!

Saara

Heli kirjoitti...

On aina yhtä iloinen yllätys, kun lehti löytyy postilaatikosta. Mulla oli välillä pitkä tauko neulomisesssa, kun innostuin enemmän ompelusta. Nyt taas syksyn myötä ovat puikot alkaneet heilumaan ja se on niin ihanaa! Oon vaan päättäny, etten nyt saa ostaa uusia lankoja, kun vanhojakin on niin paljon.. Mä tykkäsin ehkä kaikista eniten tosta toisesta neuletakista.. Saapi nähdä, sorrunko ostamaan langat siihen ;) Nautinnollisia neulontahetkiä toivotteleepi Heli

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Ihania neuleita sekä sisustus juttuja! Kerrassaan kauniit sävyt langoissa. Muutama projekti vielä kesken joten pitää malttaa mieli....mutta kohta taas uusien asioiden kimpussa ;)
-Marie-