keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Talvihattuja ja vähän muutakin...

Tämän aamun pakkanen sai minut vihdoinkin talvihattujen kimppuun! Aikomusta on ollut jo pitkään mutta nyt tuli jo valmistakin...

Koululainen sai Ticketin takkiin sopivan hatun fleecestä, kaksinkertaisena. Ihan täysin samoja sävyjä ei löytynyt mitä takissa mutta kyllä tämä menee, kamera vielä sisäkuvissa hieman vääristää värejä...


Pohjaväriksi ihan valkoinen ja kaveriksi erikokoisia sydämiä kiertämään koko hatun etuosan, yhdessä myös heijastin. Itse olen oikein tyytyväinen tulokseen ja malliin, jota tosin on muokattu viime talvena jo, ja vielä vähän aamullakin ;) Kaava on siis oma. 


...Takaa hattu menee sopivan alas...


...suojaa myös korvia...


Toisenkin varmaan teen erilaisella kuviolla ja vähän ehkä muokkaan malliltaankin erilaiseksi. Vielä aion käydä ostamassa tuulensuojakangasta jotta on sellainenkin lätsä jolla tarkenee tuulisessa säässä ;)

Pikkusiskolle valmistui myöskin valkoinen "pupuhattu" Ticketin haalarin kaveriksi. Uhkaavasti näyttää hieman isolta ja jännityksellä odotankin sovitusta! Onneksi mulla on vielä kangasta niin saan sitten tehtyä sopivan jos tämä on liian suuri...


Söpöltä näyttää ainakin kuvassa ja katsotaan sitten illalla miltä näyttää päässä ;) Tässäkin kaava ihan omien muokkausten summa. Valkoinen turkis tai mikä lie on ostettu viime vuonna Eurokankaasta, samoin fleece.


Eteen ihan tavis sydän ja siihen heijastin koristeeksi. Jospa tämä olisi sopiva niin voisi tehdä toisenkin eri kankaista...Pitäkää peukkuja ;)

Eilen valmistui keskimmäiselle myös viikon työn alla ollut fleecesetti. Hupparin kaavana vanha tuttu Quiara mutta numeroa isompana jotta tulisi hieman väljyyttä. Väljyyttä tuli mutta olisi saanut olla enemmänkin, tykkäisin aika löysästä mallista, kuten pikkusiskonkin oli. Housujen kaavana Farbenmixin Oona ja ne olikin oikein kivat pöksyt...


Sama kisu mikä pikkusiskollakin, mutta hieman eri väreissä. Fleecet Eurokankaan palalaarista. Tästä tuleekin meidän luisteluasu hallille, kun on tarkoitus lähteä kokeilemaan tauon jälkeen ;)


Vielä pitäis myssyjä tehtailla ja muutama kaulurikin tehdä! Haaveissa olisi täydellinen kypärämyssyn mallinen hattu kuopukselle...katsotaan montako koevedosta joutuu tekemään ;)


9 kommenttia:

Manda kirjoitti...

Herttaisia ja lämpimän näköisiä hattuja. Toivottavasti sopivat.

lallatilaa kirjoitti...

oi että toi ´hattu sopii ticketin haalariin niiiiin hyvin, tosi söpö!

PikkuHoo kirjoitti...

Pupulakki on jotenkin tosi herttainen ja sopii haalarin pariksi tosi hyvin. Tuo fleeceasu onkin varmasti kiva luisteluun :)

Ansku kirjoitti...

Ihanilta näyttää kaikki! Erityisen kaunis tuo feese-asu ja söpö kissa.. Ja niin suloinen pupulakki :) Voi kun pääsisi jo itsekkin ompelukoneen ääreen, vaan ei, kun maalaus ja tapetointihommat on pakko saada valmiiksi, että pääsee vihdoin "muuttamaan" takaisin..

Maaka kirjoitti...

Kauniisti koristellut suloiset lakit sain teidän neitokaiset!

Ostin messuilta palan tuota heijastin kangasta, olis vain pitänyt ottaa enemmän, ja suunnittelin laittavani sitä fleecepipoihin :) Flece kankaatkin tulivat eilen taas "vastaan" joskohan niiden pariin pian ehtis :) Pupukorvalakin koitin kans joskus tehdä... oli vain ohuempi kangas ja tuli liian iso :/ Täytyypä kokeilla sitäkin uudestaan :)

Marika kirjoitti...

Ihana tuo pupulakki! Mullakin alkaa taas heijastinnauhan ompelut, vielä on vaatteita, joissa sais olla enemmänkin :)

MURUHUTTU kirjoitti...

Kyllä mäkin olen useamman hatun ommellut että tulee sopivan kokoinen ;) Hirmuisesti aina vaikuttaa noi materiaalit ja niissä on niin paljon eroja. Tämä pupuhattu mahtui siskollekin, mutta on oikein hyvä kuopukselle kypärälakin kanssa.

Sani kirjoitti...

Tosi kivoja hattuja!!!
JA toi kissapuku on ihana :)

Carula Q kirjoitti...

siis ihana toi pupu..lammas-söpöys.