torstai 22. lokakuuta 2009

Uusi Ottobre...


Tulihan se vihdoinkin! Itse asiassa jo pari päivää sitten. Odotin kovasti ja kuvittelin että siinä olis ollut talvihattujen ohjeita enemmän...hieman petyin. Oli siinä kuitenkin unipukujen ohjeita ja niitä tässä pitäis hieman ommellakin. Tuo kannessa oleva takkikin oli tosi kaunis mutta minä en vielä uskalla sellaista ruveta ompelemaan...

Nyt on hieman taukoa ompelusta ja enemmän on mennyt neulomisen puolelle. Muutamia joululahjoja olen viimeistellyt ja virkkaamaankin opetellut, harjoituksia voit kurkkia tästä...

Mitä itse pidit uudesta Ottobre-lehdestä?

6 kommenttia:

Usi kirjoitti...

Mä kans odotin talvilakkeja,mutta eihän niitä ollu :( pettymys siis mullakin. Se haalari oli kyllä tosi kiva se tuossa onkin jo tuloillaan.

Minna kirjoitti...

Itseäni kiinnostivat eniten ne hoikan tytön housut,Phoenix-tunika ja vauvan haalari. Tanakamman tytön tunika oli myös malliltaan ihan kiva. Siihen pystyisi yhdistelemään eri kankaita ja käyttämään tilkkuja hyväkseen:), täytyisi vaan ensin muokata kaava sopivaksi.
Juhlahame lyhyine hihoineen näytti vähän kesäiseltä, velourhousuista tulee itselleni kasari-muoti mieleen ja kyllä, minunkin mielestäni tuo talvivaatepuoli oli vähän ankea, lähinnä sellaista kyläilyvaatetta... Mutta jotain tuosta lehdestä varmaan tulee toteutukseeen:)

Anna-Maija kirjoitti...

Pikaisen selauksen jäljiltä itselleni jäi mieleen että "taas kauheasti kaikkea tytöille eikä mitään pojille". =( Mutta näinhän se yleensä on, sekä kaupoissa että ohjeissa. Vai tuntuuko minusta vain siltä..? No, onneksi on kummityttöjä. =)

Riikka kirjoitti...

Lehdetä jäi puuttumaan osa yöpuvuista sekä talvikintaat, mitkä siinä piti olla. Kyselin niiden perään ja sain vastauksen, että ne tulevat pian ottobren blogiin.
Yöpaidan kaava oli kiva, niitä täytyy tehdä, samoin se toppatakki olis ihana tehdä. Ja lahkeellinen body. Oli siis paljon kivaa meille.

MINNA kirjoitti...

Minäkin odotin enemmän. En oikein tiedä mitä, mutta jotakin.
Yöasuista innostuin ja sain jo kopsattua kaavatkin.

Moi! kirjoitti...

pitää ostaa ottobren!!!