tiistai 14. joulukuuta 2010

Pussukoita kerhotädeille...

Olen ommellut pussukoita. Paljon pussukoita! Olen yrittänyt hieman säästää rahaa tekemällä lahjoja tarvikkeista joita minulla jo on. Ja pussukka on minusta ihan hyvä lahja kerhotädeille ja helpompi toteuttaa kuin kukkarot joiden solkia on myös vaikea saada edullisesti.

Rapakon takaa tilatut puuvillat sopivat oivasti näihin erikokoisiin pussukoihin!


Mustaa bambia pinkillä ja valkoisella vetoketjulla, pituudet 15-20cm. Isommassa pussukassa vanu välissä tukikankaan kanssa ja pienemmässä pelkkä tukikangas. Isompi menee lahjaksi, pieni jää omalle tytölle...


Siilipussukka menee hieman vanhemmalle kerhotädille ja se on näistä pussukoista isoimpia, vetoketju on 25cm ja pussin suu hieman kaareva, välissä taas vanu ja tukikangas.Oma suosikkini on tämä pikkuinen pöllöpussukka ja se jääkin äidin omaan käyttöön! Tykkään varsinkin tuosta vetoketjun ja vuorikankaan kirkkaudesta...


Hieman isommat pöllöt jäävät myös kotiin ja tässä pussukassa on pohjassa pieni ruttu, joten ei oikein ole salonkikelpoinen! Eiköhän tälle käyttöä löydy ;)

Ja sitten tein myös ylimääräisiä pussukoita jotka oli tarkoitus laittaa tuonne puotiin myyntiin, mutta kuinkas kävi?! Ystäväni kävi juuri kylässä ja ostikin sitten kaikki ylimääräiset pussukat!


Tuossa isossa pöllöpussukassa on vanun tilalla fleece ja sekin toimii oikein hyvin ryhdittämässä pussia! Vanu kun pääsi loppumaan kesken kaiken....

Nyt ei sitten tullut myyntiin yhtään pussukkaa mutta olisi kiva tietää oisko tällaisilla kysyntää?? Kannattaisiko tehdä myyntiin? Hinnat heiluis siinä 10-20 euron välillä, riippuen koosta! Mitä luulette?

Vielä on tulossa eskariopen patalaput ja päiväkotitätien huovutetut lapaset, joten pysykäähän kuulolla!

11 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi kuinka suloisia!!!

pikkuthti kirjoitti...

kauniita <3!

miuta ainakin kiinnostaisi hankkia muksuille omat "hammasharjapussukat"... :)

Nimelda kirjoitti...

Hei! Itselläni on ihan samat puuhat ollut kuin sinulla ja kohdekin on sama, päiväkodin tädit. Ja vielä samoja kankaitakin näyttää olevan. Pöllöt on rock ja tuosta samasta siilikuosista on täälläkin pussukka tuloillaan (myös tuo sama ruskea Willow Grove -kangas on ollut mietintämyssyn alla, että teenkö siitäkin) :) Me näköjään ollaan shoppailtu samoja kankaita urakalla. Hawthorne Threads?

Carula Q kirjoitti...

Kaikki kelpaisi meille noista mieluusti. Itsellä kaikki itsetehdyt lahjat odottavat vielä sopivaa tekohetkeä.

-TIINA- kirjoitti...

Nimelda: Mä olen ostanut kaikki kankaani tuolta etsystä ja sieltä Fabricwormista, paitsi bambikangas tuli jostain Aasiasta....Ja nuo kankaathan on vain pintasilaus....

Caorann kirjoitti...

Olipa ihana idea tuossa edellisessä postauksessa. Pitääpä pistää muistiin ensi joulua varten! :)

Nina kirjoitti...

Itse eskariopena olisin ikionnellinen tekemistäsi lahjoista! Aivan ihania pussukoita :)

Sarita kirjoitti...

Tosi suloista tuo bambikangas! Kivan näköisiä pussukoita olet muutenkin väsäillyt.

H3idi kirjoitti...

Olet tehnyt hienoja pussukoita! Bambikangas on tosi suloista!

Voi kun oppisin itsekin vetoketjun ompelemisen, niin voisin laittaa pussukkatehtaan pystyyn...

anna kirjoitti...

voi miten kauniita pussukoita. ihanat kankaat, varsinkin tuo bambi-kangas <3

Liisa T. kirjoitti...

Hienoja pussukoita! :) Uskon että kysyntää olisi noille. Hintahaarukka kuulostaa mielestäni sopivalta, ovathan aitoja käsintehtyjä, ei mitään tehdaskamaa joka sekin maksaa kaupoissa saman verran.