lauantai 15. tammikuuta 2011

Kilpikonnaa ja apinaa...

Vielä oli jäljellä viimepostauksen apinatrikoota ja postauksen jonka lupasin esitellä heti silloin, saatte vasta nyt! Jaa, ja miksi? Näiden keskeneräisten loppuun saattaminen meni kyllä hankalaksi kun neuloja katkesi kaksin kappalein ja uusien ostoon en sitten ihan heti päässytkään...

Nyt kuitenkin tuli valmista! Taas kerran kaavana Quiara ja sen verran muokattu, että hihoja levennetty hieman ja hihansuissa resorit, näin tulee hieman pelivaraa noihin hihojen pituuteen.


Huppu ruskeasta velourista, joka on nyt käytetty loppuun! Jes!


Huppari siis kokoa 92/98cm ja pomppaa tuonne puodin puolelle! Meillä kun yksi paita jo tästä kankaasta onkin ja pipoa varten hieman jemmassa.

Toinen tuhoamisen kohde on ikuinen ruskea velour, jota olen joskus ostanut ihan liikaa ;) Nyt siitä kuitenkin leikkelin samaisen hupparin kaavoilla ja aplikoin eteen pienen kilpikonnan...Ja kuten huomasitte kaulus oli kesken ja ihan siksi etten osannut päättää laitanko ruskean, keltaisen vai vihreän resorin taikka Metsolan froteesta hupun?! Ja koska tämäkin on menossa tuonne puotiin niin jätin sen näin ja mahdollisesti se joka tämän omakseen haluaa, saa itse valita minkälaisen kaula-aukon tuohon ottaa! Jos olisi jäänyt meille olisin ehkä valinnut keltaisen resorin tai sitten kukkafroteesta hupun.....Mikä sinusta siihen sopisi?


Kilpikonnalle tein irtojalat tällä kertaa ja muuten tilkut on joko velouria tai froteeta. Ja tämähän kilpikonna näyttäisi olevan kuninkaallinen ;)

9 kommenttia:

jossu kirjoitti...

Suloinen kilpikonna :) tuo pinkki/ruskea apina kangas on jotenkin niin herkullinen että varmaan pakko itsellakin tuota tilata..

Lumikettu... kirjoitti...

Kiva idea nuo kilpikonnan irtojalat.

kewa kirjoitti...

ihanat mekot, kilpikonna on kiva, ottaisin myös keltaisen resorin ja hippiekukka hupun...

Ilona kirjoitti...

Ihanat väriläiskät:) Keltainen resori sopii parhaiten.

Sani kirjoitti...

Voi ku ihanat! :)

Annika kirjoitti...

Ihanat! Hyvän mallinen tuo huppu. Ja on kyllä söpö kuosi, harmi kun ei ollut pinkkinä saatavana viimeksi kun tilasin. Ja suloinen kilpikonna :)

Anonyymi kirjoitti...

Saako tuota Quiara-kaavaa käyttää myyntivaatteisin? Tykkään kaavasta ja voisin kans alkaa myymään, jos se on sallittua.

-TIINA- kirjoitti...

Kyllä sitä pieneen tuotantoon saa käyttää....mutta ei massa ;)

Anonyymi kirjoitti...

No hyvä juttu, mikähän on pienen tuotannon ja massan ero?:-) Ihania vaatteitteita olet tehnyt ja niin söpöistä kankaista!
t:Anna