keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Kummipojan Angry Birds...

Mulla on aika läjä ompeluksia tuolla pöydällä odottamassa kaula-aukon kanttausta mutta nihkeesti etenee! Siis todella nihkeesti! Nyt on tullut sellainen tympääntymisvaihe tässä ompelussa, ei oikein huvita eikä millään saa aloitettua hommaa.....Ehkä näiden ompelujen aika alkaa olemaan ohi?!

Juhannuksena meillä oli kuitenkin ihania vieraita ja yksi heistä rakas kummipoika! Sen verran sain aikaiseksi että hänen paitansa viimeistelin...

Vanhoja kankaan jämiä kaapista, kokona 134cm ja kaavana Ottobren joku kaava?! Nyt ei nimi millään muistu mieleen...Väriyhdistelmänä ihana kelta-ruskea joten lintu ei ollut vaikea valita :)


Applikaatio tuli aavistuksen hieman alas, harmittaa vähän muttei voi mitään! Kaula-aukon resorikin hieman vastusti ja yhden purkamisen jälkeen asettui kohtalaisesti.


Hihansuihin ja helmaan kokeilin vaihteeksi jotain muuta kuin tylsää kaksoineulalla ommeltua suoraa. Ihan söpö näinkin. Kuopuksella tahtoo helposti suora ommel ratketa hihansuista pukiessa ja nyt nämä joustavat koristeompeleet ovat siis testauksessa...


Ja vaikka lintu on vihainen niin kummipoika oli onnellinen!

5 kommenttia:

NorppaStiina kirjoitti...

Hieno paita! Tiedän muutaman pikkupojan, jotka olisi superonnellisia tuollaisesta. :)
Voi mulla on ihan sama ompelemisen kanssa. Mikään ei inspaa, ei kaavat, ei kankaat, ei muut blogit... Ehkä se sieltä sitten jossain vaiheessa löydy. Toivottavasti...

Co. kirjoitti...

Wow, cool.
Corina from germany

Krista kirjoitti...

Toivottavasti se inspis sieltä löytyy, mulla on taas neulomisen saralla tuommoinen tympääntyminen. Ehkä kun on vasta keksinyt, että ompelemalla saa niin paljon nopemmain valmista kuin neulomalla. Mutta ÄLÄ ihmeessä lopeta, niin ihania juttuja olet tehnyt =)

Peppi kirjoitti...

Tosi siisti aplikaatio!
Ja "hauska" kuulla, että kokeneemmillakin ompelijoilla on joskus ongelmia. Toissa iltana ratkoin kaksi kertaa yhden mekon kaula-aukon kanttauksen ja lopulta lens mekko komeroon. Pitää hieman rauhoittua ;)

Anu kirjoitti...

Hurjan hieno, aina näkee vain sitä punaista niin tässä on paljon omaperäisempi =)