torstai 22. huhtikuuta 2010

Maatila-setti kera farkkujen....

Tästä setistä on nyt vain päättömiä kuvia! Neiti sai setin päälleen kokeilumielessä ja ei halua riisua sitä jotta voisin ottaa kunnon kuvat ;) Kai se on hyvä merkki!

Kangas ihanan pirteää interlockia kera hauskojen maatila eläinten, ostettu Metsolasta. Pinkit kanttaukset jotta sopisi kivasti tytölle ja sopiihan se, tykkään kyllä! Pitäis vaan hieman yrittää muokkailla tuota tunikan kaavaa kun toi kaulus jää edelleen hieman isoksi minun makuun....

Oma suosikkini on ehdottomasti noi farkkulegginsit! Niistä tuli aivan hurmaavat! Tosin ne ovat hieman liian puikat mutta neiti ei suostu riisumaan joten menköön hetken! Onneksi mulla on tuota kangasta vielä niin pitää hieman leventää yläosasta kaavaa ja sitten tulee passelit!

Halusin hapsutetut paikat polviin mutta en jaksanut alkaa koneessa pesemään ja hapsuttamaan joten....leikkasin kankaan reunoissa olevat hapsukaitaleet ja kanttasin niillä sydämen malliset feikkipaikat polviin! Juu ihanat tuli!


Legginsien kangas on Löytö-Palasta, ohkaista denim-farkkua ja ihan pakko hakea lisää!!! Toivottavasti sitä on vielä. Mulla on samaista kangasta vihreänä myös, onneksi.

Siis tänään tehdään vielä uudet samanlaiset ja hieman isommat ;) Tai vaikka kahdetkin...

Jos jollain on oikein hoikka 92cm tyttö niin nämä yksilöt on kohta vapaata riistaa mutta ei mahdu vaippaa!

12 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Oi, aivan ihana maatilakangas! Ja koko setti!! :)

Satu kirjoitti...

Ihania molemmat! Itsekin olen katsellut tuota farkkua "silläsilmällä" jo kauan ja nuo leggingsit näyttää niin hyviltä, että pakko sitä on käydä hakemassa. Värivaihtoehdotkin oli niin herkullisia :)

Susanna kirjoitti...

Kiinnostuin farkkukankaasta kun niin kovasti sitä kehuit, että melkeen pitäis käydä katsomassa millaista se on. Kivannäköiset housut ja ihanat sydämet polvissa.

PaaPii kirjoitti...

Aivan ihana setti! En ole vähään aikaa ehtinyt sinun blogissa käydä kurkistamassa. Täällähän on vaikka mitä ihanaista!

NorppaStiina kirjoitti...

Ihanan raikkaan värinen setti! Vaikka on vaaleanpunaista ei ole yhtään liian makea. Hauska idea nuo polvipaikat ja hapsujen leikkaaminen kankaan reunoista.

minakaa kirjoitti...

kaunis kangas, ja nätti paitana :)

Annika kirjoitti...

Tosi suloinen setti! Loistava idea nuo hapsureunat :) Tuo maatilakangas näyttääkin vaatteena tosi kivalta, vaikka en siihen muuten niin ihastunutkaan.

-TIINA- kirjoitti...

Ansku: juu mäkin ostin sen ihan suit sait ja sitten jo vähän harmitti mutta ihan kiva paita siitä tuli! Mä kyllä ostan kaikki kankaat hieman extemporeee ja siks niitä varmaan hieman onkin kerääntynyt ;)

Hipsu kirjoitti...

Ihania, kuin myös edellisen postauksen :)

Mirka kirjoitti...

Jälleen ihanaa! Tosi pirteä tunika, ei ole ihmekään, että tyttö ei suostu sitä ottamaan pois päältä! Ja hauska idea nuo sydämet :)

Anna kirjoitti...

Tosi hieno setti!
En ihmettele yhtään, ettei tyttö suostu vaatteita riisumaan, tuo tunika on ihanan raikas ja farkkuleggarit aivan hurmaavat.

Maarit kirjoitti...

KERRASSAAN IHANA ratkaisu polvien sydämissä! Uskoisin meidänkin tyttöjen tykkäävän tuommoisista.
Noita maatilakuosi kankaita olen hieman vierastanut, mutta tuo puseron trikoo näyttääkin kivalle. Näinköhän sitä joutuu tilailemaan taas....