keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Kukkaroita lahjaksi...

Uutta aluevaltausta olen harjoitellut ;) Kukkaroita nääs ja näihin jää todellakin koukkuun, varsinkin kun yhteistyö hohtimien kanssa alkaa sujumaan! Kevät lähenee loppua ja kerhot sekä eskarit jäävät kesälomalle eli kerhotädeille nämä menevät lahjaksi! Tässä kolme ja kaksi vielä työn alla...


Ihanan värikkäitä saa kun käyttää vanhoja tilkkuja, voisin ottaa nämä kaikki itselleni! Multa ei löytynyt yhtään nahkanpalasta ja hieman jäi vielä lommoja noihin solkiin kun puristin hohtimilla....mutta saavat nyt kelvata. Eiköhän seuraavat jo ole parempia.


Mitoitettu sopivaksi kynille esimerkiksi.


Vuorikangas tulee fiiliksen mukaan ;) Soljen koko näissä kahdessa on 12 cm.

Oma suosikkini on tietty tämä viimeinen ;) Ihanan kirkkaat värit...ja soljen koko tässä 16cm.


Vielä hieman muokkausta ja hyviä näistä tulee. Olisikohan näille kiinnostusta jos tekisin myyntiinkin jämäkankaista? Mitäs luulette?

20 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Ihania! Kankaatkin niin söpöjä :) Kukkaroita olen minäkin suunnitellut, kun noita tilkkuja aina jää.. Kivoja kankaita kun ei raski poiskaan heittää..

PaaPii kirjoitti...

Ai että, aivan ihania!! Niiin herkkuja nuo sun kankaat!

Munkin on tehnyt mieli kokeilla kukkaroiden tekoa, mutta olen pelännyt noiden kehyksien puristelua.Ehkäpä täytyisi vaan uskaltautua :)

Luulen että jos teet noita myytäväksi niin menevät kuin kuumille kiville. Niin on herkut kankaat!

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Voi kiitos tytöt! Ei se ihan helppoa ole toi puristaminen mutta uskon että kerta kerralta sujuu paremmin ;) Ei muutakuin kokeilemaan!

~Maria~ kirjoitti...

Aivan ihania!!

Uskaltaisikohan itsekin kokeilla?! Saisi noita tilkkuja hyödynnettyä (lue: pitää ostaa uusia kankaita kukkaroita varten :D)

Kokox kirjoitti...

Hienoja kukkaroita!
Joskus olen "pihtipuristeluhommissa" liimannut semmoiset tarrahuovat (joita huonekalujen alle laitetaan) pihtien kärkiin pehmusteeksi.

Tiina kirjoitti...

Mie kyllä haluisin tuollaisen kukkaron. Just tänään kävin marimekon liikkeessa kukkaroita katselemassa, mutten löytänyt oman näköistä. Nuo siun oli tosi herkkuja!!

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Kokox: Kiitos tosi paljon vinkistä! Kokeilenkin heti tänään sitä jippoa ;)

Sani kirjoitti...

ihania :).
Mistäs tuollaisia solkia saa hankittua?!

HIIRIEMO kirjoitti...

Ihania! Voi jos noita saisi jo huomiseksi, kun pitäisi muistaa kerhotätejä...

Unikuu kirjoitti...

niin tosiaan mistä kehykset on hankittu?

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Mä olen ostanut noita kehyksiä Sinooperista ja Nappi-Kikasta Oulusta. Noita 12cm on aika hankala saada, mä kun en huoli kullan värisiä. Ja ei ne ihan halpojakaan ole, noin 5 euroa kappale. En ole kyllä netistä katsellut, löytyiskö mistään...Jos joku löytää niin vinkatkaa!

Sannu kirjoitti...

Tuo vikaa on munkin suosikki, joskin kauniita ovat kaikki. Uskaltaiskohan sitä itekin kokeilla näillä vinkeillä...

Niina kirjoitti...

ihania. mä olen kokeillut mutta en osannut ilman kaavaa. tuli ihan kamala. sit tuo ompelujörjestys aiheutti ahdistusta kun saumoja en haluaisi mihinkään.

Marja K. kirjoitti...

Tosi hienoja kukkaroita! Munkin tekis mieli kokeilla, mutten ole saanut vielä aikaiseksi. Kangastukussa ainakin näyttäis olevan jotain kehyksiä http://www.kangastukku.com/?pg=506&page=Group ;-)

ammiina kirjoitti...

Ihania! Pitäis itsekin tehdä noita isompiakin kukkaroita. Pikkukukkaroita oon kyllä tehy paljonkin, mutta seuraavaksi pitää hankkia isompia kehyksiä. =)

Susanna kirjoitti...

Todella kivoja kankaita sun tilkkulaatikosta löytyykin! Ihania! Minäkin teen noita usein lahjaksi ja on olleet tykättyjä. Meinasin juuri tulla kertomaan myös tuon huonekaluhuopa-vinkin, mutta onneksi joku muukin osasi siitä kertoa. Nahkapala ei toiminut musta ollenkaan niin hyvin tuossa kuin tuo tarrahuopa.

Niin ja Ullaka:sta saa tilattua netin kautta ainakin niitä pieniä 8cm kehyksiä ja isoja kehyksiä (olikohan 16cm?). Ja on mielestäni edullisiakin. Harmi vaan, ettei välikokoa tuolla ole saatavilla.

aeno kirjoitti...

Oikein herkkuja!

Mulla on luultavasti jo yli vuoden seisonut kaapissa kolmet kehykset kun en vaan ole uskaltautunut niitä pilaamaan :D
Kaavakin on, jos vain nyt löytäisin sen kyseisen Suuren Käsityölehden...

emmi kirjoitti...

siis AIVAN ihania, etenki tuo oranssikeltasävynen! mää ainaki ostan heti, jos alat näitä tehtaileen ;)

Aurinkohattara kirjoitti...

OI, ihania ihania!!
Uskon, että varmasti tekisivät kauppansa, jos myyntiin tekisit.
Voi miten tumpelo ihaileekaan taas toisten kädentaitoja...

Carula Q kirjoitti...

Mielettömiä kankaita. Varmasti näille olisi tilausta. Kehyksiä löytyy täältä: http://www.kangastukku.com/?pg=506&page=Group
Itsekin olen noiden tekoa miettinyt.