tiistai 18. toukokuuta 2010

Pari paitaa lisää....

Sain eilen tehtyä loppuun myös ne yksiväriset paidat! Eli kaikki leikatut valmiina, huoh! Tosin, innostuin niin että oli pari paitaa vielä leikattava lisää...ne tosin odottelevat vielä applikaatiota.

Kuopukselle nämäkin paidat, hän kun on se jolla niitä on vähiten.


...PORKKANOITA, PORKKANOITA...

Idea porkkanaan tuli Lipfishin pupupaidasta jonka näin Metsolassa ja nyt se sitten päätyi tähän vihreään paitaan joka mielestäni sopi hyvin yksiin tuon oranssin kanssa. Sattui vielä löytymään samanväristä resoriakin... Porkkanan varret ovat tuollai irrallaan.....


Tämä päällä voidaan sitten laittaa kasvimaata yhdessä äidin kanssa ;)

Toinen paita meinasi tuottaa päänvaivaa kun en keksinyt mitän kivaa! Jotain helppoa, ei liian aikaa vievää, yksinkertaista....

Siitä tuli sitten nimipaita, vai mikä se oli?...

En tiedä miksi toi minusta näyttää jotenkin sporttiselta?! Siihen sopisi kivasti sellainen lyhyt yksinkertainen hamonen kaveriksi, en vain ehtinyt illalla enää tehdä, jospa myöhemmin ehkä. Onneksi meillä löytyy noita vaaleanpunaisia capreja...


Aakkoset ihan omasta kynästä suoraan kankaalle kirjoitettuna. Molempien paitojen kankaat on Löytö-Palasta, applikoinnin tilkut velour jämiä ja pilkullinen Iinun kankaan jämät, resorit jostain ;)

Vaikka viikon päähän on luvattu jo aikas kylmää ilmaa niin mä taidan nyt pysytellä näissä perus t-paidoissa. Hieman on tähtiä vielä tulossa pirteissä väreissä ja ajattelin hieman applikoida noihin isompien tyttöjenkin paitoihin jotain kivaa....kommenttia tullut kun aina vaan tehdään Ainolle ;)

8 kommenttia:

Ulrika kirjoitti...

Ihanat porkkanat ja tosi hyvä väriyhdistelmä!

Sanna kirjoitti...

Porkkanapaita on kyllä hieno! Tykkään myös tuosta väri-yhdistelmästä, kyllä kelpaa tehdä puutarhatöitä tuolla paidalla. :)

JenniE kirjoitti...

Tosi kivoja paitoja! Aplikoinnit ovat kauniita ja värit kesäiset.

Maaka kirjoitti...

Ompa hyvän tuulinen porkkana paita! :)
Ja nimi paita on kans kiva idea. Meidän kuopukselle vois kans tehdä tuommosen.... pääsis vähällä aplikoinnis ;D
Mun pitäis oikein alkaa ompeleen legginsejä ym... No, ehkä lähiaikoina...

kiala kirjoitti...

Pirteitä paitoja! Kauniita aplikointeja :)

Ansku kirjoitti...

Söpöt paidat! Porkkanapaita varsinkin tosi pirteä :)

Susu kirjoitti...

Ekaa kertaa bogissasi.Siis supersöpöjä vaatteita, ihastelen aina välillä blogeissa toisten tuotoksia kun itseltä ei onnistu :)
Hyvää kesää!!

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Susu: tervetuloa uudelleen visiitille ;) Mukavaa kesää myös sinulle!