torstai 20. toukokuuta 2010

Tähtipaitoja ja yksi nimi lisää....

Aamun tuotokset ehdin juuri saada valmiiksi ennen kuin tytöt tulivat kerhosta, tosin koirapaidan applikoin jo illalla valmiiksi. Nyt siis T-paitoja isommille tytöille...

JNY:n ihanasta keltaisesta tähtitrikoosta meidän vanhimmalle, koossa 128cm. Heti kun paidan leikkasin, tiesin applikoivani siihen mansikan ;) Ihanan kesäinen tuli...Kun sain paidan valmiiksi yritin samantien tilata kangasta  lisää mutta oli valitettavasti tilapäisesti loppu Ikasyrillä ;( Harmi, olisin halunnut itselleni tuosta paidan.... Mä tykkään muutenkin näiden tähtitrikoiden laadusta, ihan parhaita!!

Punaisesta tähtitrikoosta tein koirapaidan keskimmäiselle, koossa 116cm. Applikaatioon ei oikein ollut mitään järkevää joten nappasin vanhasta Ottobresta koiran kuvan ja tein sen kukkulalle kuuta katsomaan...Ei nyt ehkä ihan täydellinen mutta tyttö tykkäsi kun sai koirapaidan! Koiranolis voinutapplikoida jollain muulla kuin valkoisella, erottuis ehkä hieman paremmin vaikka turha se on enää jossitella.Vähitellen tässä opin että kaikkia paitoja pitäisi ommella kolme kappaletta. Viimeksi tein kuopukselle sen nimipaidan ja tottakai toisetkin haluavat sellaiset ;) Keskimmäinen eli Oona on jo kauan halunnut paitaa jossa on omenan kuva, koska lempinimi on "omppu" joten yhdistin nyt nämä kaksi. Pääsin vähemmällä ;)
...MUOKS...tuo N-kirjain on sitten tarkoituksella noin päin ;)Jos nyt sitten lähtisi nauttimaan helteestä ja jatkaisi illalla viimeisen nimipaidan kimpussa!

17 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Tosi mahtavia paitoja olet tehnyt. Ihan harmittaa kun ei itse pääse ompelemaan muuton vuoksi.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania paitoja.Pakko kysyä mitä neulaa käytät? Mä kovasti tahtoisin ommella tuollaisia trikoopaitoja.Mulla vaan on ollut monesti ongelmana että jonkun ajan päästä alkaa tulla reikää saumanviereen :( Pallokärkineulaa on käytetty kokoa 70 tai 80.Missähän siis vika?

Pipsukka kirjoitti...

Meilläkin on Oona jonka lempinimi on omppu mutta hän on jo 9 vuotta. Oikeastaan hän on Oona-Lydia mutta mitäs siitä. Omppu oma omena♥

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Anonyymi: Mä käytän myös pallokärkineulaa ja samaa kokoa paitsi joskus menee ihan normaalillakin neulalla kun en laita takaisin oikeaan laatikkoon niin menevät sekaisin ;) Vaihdan kyllä aika usein neulaa kun applikoin myös samoilla neuloilla ;) Mulla ei ole kyllä reikiä vielä tullut.

Susanna kirjoitti...

Ihanan mansikkainen kesäpaita ja koira on kans kiva :) Etkös ollutkin Oulusta? Käy ostamassa Lasten Metsolasta tuota tähtikangasta, ainakin tuota keltaista oli iso pakka eilen kun kävin ostoksilla.

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Susanna: voi kiitos vinkistä, minä riennän heti ;)

NorppaStiina kirjoitti...

Ihania paitoja! Kiva kuulla kokemuksia tuosta tähtitrikoosta kun sitä olen kuolaillut. Mä olen sellainen hypistelijä, että nettikaupoissa pitäis olla hypistely ominaisuus. :)
Olen aivan lääpälläni tuohon koira paitaan! Ja musta tuo valkoinen lanka on just hyvä aplikaatiossa.

PaaPii kirjoitti...

Voi vitsit kuinka kivoja! Tuo tähtikangas on tosi ihanaa. Tyttö sai Selian Riikan tekemät pöksyt siitä ja on kyllä ihanat ja hyvän tuntoista kangasta.

Hauskoja nämä sinun aplikaatiot ja varsinkin nuo nimipaidat :D Meidän lapset tykkäis varmaan myös!

-iinu- kirjoitti...

Mahdottomam hyvältä näyttää tämä paitapläjäys! Ihanan reippaat väritykset ja applikaatiot hienosti onnistuneet:)

Aarre kirjoitti...

Makeita paitoja.

Ilona kirjoitti...

Kivoja, kivoja!!! Ja koirakin ihana:) Pitäisköhän tuollaiset nimipaidat ommella meidänkin lapsille...

Anni kirjoitti...

Ihania paitoja, paljon oot jaksanut nähdä vaivaa aplikoinneissa, todella siistiä jälkeä! Tykkään koirastakin, vaikka valkoinen on! Kyllä kelpaa nyt auringosta nauttia :)

Ansku kirjoitti...

Ihania paitoja! Koira on suloinen, ja hauska idea, kun N-kirjain on väärinpäin :)

piia kirjoitti...

Ihania, ihania, ihania ♥
Olet kyllä ahkera ja ehtiväinen!
Mä sitten en saa mitään aikaan ja kuolaan vain muiden valmiille töille ;)

Ikuinen vauvakuume kirjoitti...

Hauskoja kuosilöytöjä ja hyvä työsi jälki.

Itsekin sorruin tähtikankaaseen, kun nyt saisi siitä jotakin kunnialla aikaiseksi...

Pioni kirjoitti...

Aivan ihastuttavia...TAAS!

Meiju/Myssypuoti kirjoitti...

Tosi ihania!