tiistai 1. kesäkuuta 2010

Mekko kuopukselle kesän juhliin...

Valmista tuli! Ei ihan täydellinen mutta tosi tyytyväinen olen! Tällä olisi sitten tarkoitus juhlia kummitädin lakkiaisissa ensi viikonloppuna...


Kankaat Eurokankaasta, punainen tuollaista polttokuviosta puuvilla-polyesteria ja valkoinen ryppypuuvillaa. Sisämekko valkoista puuvillabatistia. Kaava vanhasta Ottobresta 3/2006 Hellemekko, jätin vain pois organzanauhat. Jos tuon ryppypuuvillan tilalle olis laittanut jotain hieman tukevampaa niin olis mennyt paremmin röyhelölle...Meillä ei paljon enää hameita käytetä mutta täytyyhän jokaisella tytöllä yksi röyhelömekko olla, vai mitä?

Frillojen reunoissa rullapäärmeet, päälletikkaukset omilla paikoillaa ja olkanauhatkin löysivät paikkansa pienen pähkäilyn jälkeen!





Sellainen 1,5 metriä meni tähän mekkoon kangasta ja koko siis oli 92cm. Jännitin kovasti tuota yläosaa mutta se sujuikin ihan helposti kun maltoin noudattaa ohjeita kerrankin ;)

Pikaisesti kokeiltiin neidin päälle ja näytti ihanalta polvisukkien kanssa! Olisi halunnut pitää päällään mutta ilkeä äiti ei antanut, yritän suojella lauantaihin saakka! Kovasti kuotenkin pyörittiin peilin edessä...


Samaa kangasta kuin tuo punainen, on tulossa vielä vihreänä ja vaalenapunaisena mutta hameiden muodossa ja niissä sitten onkin frillaa hieman enemmän....Nyt vain isompien neitien yläosien kimppuun!


...Ihana kuvata ulkona auringonpaisteessa...

Laitan sitten lauantain jälkeen vaatteet yllä kuvia kaikista neideistä!

16 kommenttia:

PaaPii kirjoitti...

Kaunis mekko :)

Pintse kirjoitti...

Tosi nätti ja pirteä mekko! :)

-piia- kirjoitti...

Aivan superihana ;)

Mervi kirjoitti...

Voi miten suloinen mekko, aivan ihana! Itse olin laiska ja ostin mekon kaupasta ylppäreitä varten, kun nyt sopiva vastaan sattui osumaan. Vaikka olin jo mekkokankaatkin valmiiksi hankkinut...

Meiju kirjoitti...

Tosi nätti!

Annika kirjoitti...

Tulipa siitä kaunis! Aivan ihana mekko :) Jotain tuollaista rimpsuhelmaa on omassakin mielessä pyörinyt, kun vain saisi aikaiseksi..

-TIINA- kirjoitti...

Kiitos kaikille kehuista!

Ansku: siitä vaan ompelemaan, kun on päärmännyt ja rypyttänyt niin mekko on jo puoliksi tehty ;)

Niina kirjoitti...

ihana mekko.

Sani kirjoitti...

On kyllä söpösen nätti mekko :)

NorppaStiina kirjoitti...

Aivan ihastuttava mekko!

Minnuli kirjoitti...

Kaunis mekko...hempeä.

Mirka kirjoitti...

Kaunis!! Mie olen nyt jotenkin ihastunut kaikenmoisiin röyhelöihin, niin lapsilla kuin itelläkin (heh, itellä vasta tykkään, en käytä...) :)

Leppis kirjoitti...

Ihana "rinsessa" mekko :)

Annika kirjoitti...

Oi kun kaunis mekko!

Pioni kirjoitti...

Ihana, kyllä kannatti!!! Otathan tytöistä yhteiskuvan kunhan olette juhliin menossa... olis kiva nähdä!

Sarita kirjoitti...

Aivan ihania nämä teidän tyttöjen juhlasetit! Aloitteleva ompeluharrastaja täällä ihastelee sun taitoja! :)

Sarita