perjantai 8. tammikuuta 2010

Nuken joulua...ja tilauksista!


Eikös ole ihmeellistä että tonttu aattoaamuna jätti meidän pihalle muovipussin, jossa oli kolme pakettia, jokaiselle tytölle yksi! Ja mitä oli paketeissa???? No juuri sellaiset jouluiset asut Baby Borneille kuin eskarilainen oli toivonut! Onneksi tonttu oli tehnyt hieman eri väriset ettei vaan mene sekaisin ;) Oli kuulemma tonttu käyttänyt ihan Löytö-Palan trikoita ja IINUN pallopopliineja ja kaavat yhdestä nukenvaate kirjasesta! Paidat on takaa neppareilla kiinni ja kuvat tosi huonolaatuisia, sorry!

Että sellainen tonttu!


* * * * * * * *

...Tilauksista...

Muokataanpas hieman uudelleen ;) Päivän tässä mietin mitä tuli kirjoitettua ja olen ihan samaa mieltä kuin Petra viestissään minulle... Jäin pohtimaan itsekin sitä tekijänoikeusjuttua noissa Barbapapoissa ja parempi on että teen niitä vain itselle ;)

Mutta muita kuvioita voin toki hurautella, esim. taloja, pöllöjä yms.
Velouria löytyy tällä hetkellä limen vihreänä (hieman), ruskeana ja melkein myrkynvihreänä sekä fuksian värisenä. Voin sähköpostitse laittaa kankaista kuvat niin näkyy väri paremmin. Eli muutaman tunikatilauksen voin ottaa vastaan jos kiinnostaa ja toki paitakin pojille onnistuu! Sähköpostitse voi ottaa yhteyttä niin kerron lisää.....

Ja kirjaan kaikki ylös. Ensi viikolla olen menossa juttelemaan verottajan kanssa ;)

7 kommenttia:

PaaPii kirjoitti...

Ihanat asut se tonttu on osannut tehdä ;)

NorppaStiina kirjoitti...

Kyllä se tonttu on taitava! Ihania asuja. Ihastelin tuota tummaa baby bornia kaupassa tänään mutta se jäi sinne vielä odottamaan. Ehkä pitäis mennä sittenkin ostamaan se, kun tuo teidän näyttää niin ihanalta. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mun täytyy nyt vähän varottaa noitten barbapapojen teosta myyntiin tai ainakin kannattaa tekijänoikeus jutut selvittää ensin, kun ei oma hahmo ole. Ja ihan hyvällä siis kerron :) Itse en nimittäin uskaltais lähteä tekemään :)

Ihanat asut nukeilla!

-TIINA- kirjoitti...

Kiitos Petra: koko päivän itsekin mietin sitä ja muutinkin nyt tekstiä hieman ;) Ei kannata alkaa urheilemaan....

Helinä kirjoitti...

Ihanat asut nukkevauvoilla :) !

Itsekin olen monasti arponut noita ompeluksiin liittyviä tekijänoikeuksia. Siis omiin käsityöläisyyshaaveisiini liittyen mutta tähän mennessä haaveilujen tasolle ovat jääneet pitkälti aikapulan , osin arkuuteni :) ja osin myös tuon tietämättömyyteni takia liittyen myyntioikeuksiin. Enkä ole jaksanut lähteä asiaa sen kummemmin selvittelemäänkään. Kuka voi esim. sanoa omistavansa minkäkin mallin / leikkauksen .. Olisi hauska saada joskus ihan lakiasiantuntijan tms. näkemys asiasta.
Mutta haaveita pitää olla ja toivottavasti sinä pääset omiasi myös toteuttamaan =) ! Hauskaa viikonloppua koko teidän perheelle!

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon kuullu monesta paikasta näistä juttua enkä uskalla myyntiin tehdä, kun omalla kaavalla ja omiksi muokattuja kuvia. Ja niin pitkään saa oikeastaan tehdä mitä vaan, kun et esim. tee metsola-haalareita metsoloina vaan omana. Mutta noista kuvista on monelle tullut sanomista, sen tiedän. Ruotsissa uskaltavat tehdä lähes mitä vaan ja kovasti ihmetellyt siellä erästä blogistia, joka noita papojakin tekee myyntiin ihan isoissa määrin. Niiden verotus mua ihmetyttää myös, kun kukaan ei blogeissaan mitään mainitse, että veroja töistään maksaisi (tai sitten en vaan ymmärrä :D)

Annika kirjoitti...

Ihanat asut nukeilla!! Mahtoi tytöt ilostua, kun oli tonttu osannut noin kivat tuoda :)