perjantai 17. joulukuuta 2010

Lisää joululahjoja....

Onneksi pian alkaa olemaan lahjat kasassa! Olen tällä hetkellä sairaslomalla niskojen ja selän vuoksi, joten enää ei neulota, ainakaan vähään aikaan....Yksi lahja jäi tekemättä mutta se tehdään sitten hieman myöhemmin ja luulen että lahjan saaja ymmärtää sen oikein hyvin!

Koululainen piirteli valkoiselle kankaalle oman joulupussukkansa ja se lähtee tänään postissa meidän "isomummolle" Ouluun. Mummo on 97-vuotias ja pitää itsekin kovasti käsitöistä. Kaveriksi pakettiin raaskiin laittaa kuopuksen piirtämät patalaput jotka jo aiemmin esittelinkin...


...toisella puolella on eläinten joulu....


...toisella puolella ihmisten...

Vuorikangas on tuttua ja turvallista ruskeaa puuvillaa kuten monessa muussakin pussukassa.Eskarilainen sai myöskin piirtää omat patalappunsa ja ne laitetaankin eskariopelle joululahjaksi! Patalapuista tuli oikein kivat ja kuten huomaatte Jouluevankeliumissa esiintyminen teki vaikutuksen meidän tyttöön....


Päiväkodin tädit ulkoilevat lasten kanssa, kuten tiedätte! Heille neuloin kaikille huovutetut lapaset, kera raitojen, värit vaan vaihtuvat....Lankana tuttu ja turvallinen Fritidsgarn, joka on edelleenkin ihanaa!!


Ajattelin että olisin neulahuovuttanut jonkin pienen koristeen noihin lapasiin, mutta en keksi mitään?! Sopisikohan tuonne ranteeseen pieni punainen sydän? Mitä luulette?


Söpö pino!

9 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Oi oi ku ihania :)
Minusta lapaset ei kaipaa mitään, on hienot juuri noin!

Hanna kirjoitti...

Ihania juttuja taasen! Lapaset on tosi nättejä noinkin, mutta kyllä pieni punainen sydän noihin sopisi oikein hyvin!

Nanna kirjoitti...

Todella hauska idea tuo pussukka! :)

Kristiina kirjoitti...

Voi että olet ahkera, tuo teidän yhteistyö pussukka on mielettömän hieno!millaisilla väreillä kuva on tehty kankaalle?

Toivottavasti säryt pian helpottaisi sinulla.

ja kyllä sydän varmasti sopii lapasiin, mutta ovat noinkin hienoja, käyttämäsi lanka ei ole minulle ennestään tuttu, täytyy tutustua..

Iloa päivääsi!

Carula Q kirjoitti...

Ihania lahjoja. Ei lapaset mitään kaipaa, tosi raikkaat ja joka makuun sopivat.

Maria kirjoitti...

Ihania lapasia, kivoja sydämellä tai ilman. Tällaiset pitäisi tehdä omiinkin viluisiin näppeihin. Löytyykö näihin jostain ohje?

-TIINA- kirjoitti...

Maria: Mä olen laittanut ohjeen tänä vuonna aiemmin, maaliskuussa, käyppä sieltä katsomassa!

Mervi kirjoitti...

Ihania lapasia, kauniit värit :) Itse tykkäisin noista ilman sydämiä, mutta näyttäisi varmasti ihan kivalta niidenkin kanssa.

Mari kirjoitti...

Voi miten suloisia pussukoita!!! Lapaset ovat myös ihanat!