lauantai 8. tammikuuta 2011

Vuoden aloitusta apinasetillä...

Vihdoinkin sain kuvattua saaliita mitä olen ehtinyt tässä loman aikana puuhailemaan! Juuri ennen joulua tuli Ikasyriltä ihana, ihana paketti! Kankaat olivat tosiaan niin ihania että niistä just raaskii jotain ommella....

...APINASETTI...



Ihanaa pinkkiä apinatrikoota ja kaveriksi kaapissa jo kauan lojunutta ruskeaa velouria, housujen muodossa. Housujen kaava oma muokkaus, ja taas muokattiin hieman lisää. Yritin tehdä tuollaiset hieman sporttiset ;) Lopuksi vielä aplikoin A-kirjaimen koristeeksi, voi tarkoittaa myös apinaa, mutta meillä Ainoa. Taskut tikkasin päältä kiinni kaksoisneulalla ja pinkillä langalla jotta tulis vähän ilmettä enemmän. Se auttoikin, tosin ei näytä kuvissa niin kivalta kuin luonnossa. Housuista tuli super-kivat ja tällä muokkauksella teen varmaan lisääkin. Taskut taas sellaiset jotka jatkuvat myös takapuolelle...



Paita on tarkoituksella vielä hieman iso, kas kun kaapissa sattuu olemaan aikas paljon vaatetta ;) Tähän sitten jotku kivat tennarit ja apinapipo, niin kyllä passaa kevätkesällä ulkosalla leikkiä ;) Tosin jos lumimäärää katselee, niin neiti on kyllä kasvanut näistä vaatteista jo pois ennen kuin tuo lumi sulaa!

Sitten toinen peruspaita jo muuallakin näkyneestä ihanasta Punahilkkatrikoosta...


Tämä on ehkä kauneinta kangasta mitä olen nähnyt! Onneksi ostin sitä niin että vielä on kesäksi tulossa lyhythihaista hupparia isosiskoille...

Ja toinen hurmaava trikoo Ikasyriltä. Ehkä hieman kesäinen, mutta reiluksi tehtykin, tosin otetaan käyttöön heti...


Voi kun löytäisin kankaassa olevaa keltaista velourina....heti tulisi siitä shortsit kesäksi! Kaavana oma muokkaus Quiara tunikasta ja tästä onkin tullut minun suosikkikaava!

Sitten pieni mainos siitä mitä pomppaa tuonne puodin puolelle...


Vihreästä pingviinitrikoosta Quiara-hupparitunika. Huppu on valkoista velouria ja koko tosiaan 110/116cm ja kuvissa esiintyvä neiti on tasan 110cm pitkä. Jos kiinnostuit niin kipaiseppa puotiin ja varaa itsellesi!

Huomenna on tulossa muutama muukin huppari myyntiin koossa 92cm, esim.apinatrikoosta ja sitten applikoituna. Yritän kovasti tuhota ruskeaa velouriani ja katsotaan sitten käykö kauppa ;)

Kylläpäs on kiva palata loman jälkeen tänne! Ja uusille lukijoille kovasti tervetuloa!

21 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Ihana apinasetti! Ja toki söpösiä muutkin paidat..

Mervi kirjoitti...

Pinkki-ruskea yhdistelmä on vain aina niin ihana :) Todella kivan setin olet tehnyt! Kivat nuo punahilkka- ja ocean-paidatkin, itelle saapui juuri eilen samat kankaat ikasyrista...

Sani kirjoitti...

Voi ku ihania!!
Ja toi apina setti, <3

Anna kirjoitti...

Voi miten suloinen apinasetti ja ihanainen punahilkkapaita! Nuo kankaat olisivat itsellänikin jo valmiiksi leikattuna, ompelua vaille valmiina :)

LauraK kirjoitti...

Ihania ompeluksia, niin kuin aina :)
Saanhan linkittää molemmat blogisi blogiini?

Johku kirjoitti...

Älyttömän ihania ompeluksia! Etenkin tuo apinasetti ja pingviinipaita. Tykkään!

kewa kirjoitti...

Hienot ompelukset, minun lemppari se meri-aiheinen tunika. Kaunis kun mikä!

-TIINA- kirjoitti...

LauraK: tottahan toki saat ja kiva kun viihdyt!

Ja kiitos muillekin! Ajattelin vielä jatkaa ompeluksia mutta kummasti tuo verottaa kun on lasten kanssa rinteesä neljä tuntia?!

Annika kirjoitti...

Tosi hienoja olet tehnyt! Aivan ihana varsinkin apinasetti.. Ehkä on ihan pakko vielä itsekkin tilata tuota punahilkkaa..

NorppaStiina kirjoitti...

Ihania! Tuo apina-setti on hurmaava! Ihanat värit!

Nimelda kirjoitti...

Tosi näpsäkän näköisiä vaatteita. Quiara on minunkin suosikkini kaavoista, se tuntuu sopivan jos minkä malliselle lapselle! Huppua tosin joutuu isontamaan reippaasti, näköjään sinäkin olet niin tehnyt :)

-TIINA- kirjoitti...

Nimelda: joo ekan version tein ohjeen mukaan ja eihän huppu mahtunut päähän ollenkaan! Olen tehnyt siitä sellaisen hiippamaisen. Kaava toimii myös mainiosti ilman huppua!

Tiina kirjoitti...

ihania vaatteita ja kankaita!! <3 ei pitäs katsella kenenkään toisten blogeja niin kauan kun itsellä om ompelemattomia kankaita. ;)

PikkuHoo kirjoitti...

Voi mahdoton mitä ihanuuksia olet ommellut. Nuo housut taskuineen näyttävät tosi kivoilta. Punahilkkaa ja oceania olen itsekkin himoinnut, pitkään aikaan en ole kankaita ostanut joten ehkäpä nuita sitten :) Pingviinihupparikin on ihan pirtsakka. Onko tuo pingviinitrikoo miten paksua?

-TIINA- kirjoitti...

PikkuHoo: ei se ihan ohuttakaan ole mutta aika joustavaa, varsinkin oranssi. Vihreä on napakampaa...hyvin tosin on oranssikin kutinsa pitänyt pesussa!

Caorann kirjoitti...

Aivan ihana apinasetti!

Lumikettu... kirjoitti...

Hienoja ovat!

Susanna kirjoitti...

Ihanan herkullinen apinasetti :)

Kati kirjoitti...

Tosi ihania ompeluksia!
Mä tilasin hiljattain Myllymuksuilta keltaista velouria. Laitan kuvaa omaan blogiin kun ehdin... vink vink! =)

Pioni kirjoitti...

Wautsi... ompas tosi kauniita kaikki! A-setti on väreiltään kyllä niin karkki.

tinttaran talossa kirjoitti...

Auts,kun ihanat värit tuosa ekassa setissä! Minäkin tilasin juuri Ikasyriltä mutta eipä silmää sattunut tuo apina,liekö loppunut. Tykkään kovasti tuosta viimeisestä tunikastakin. Mulla myös kangaskasa Ikasyria oottamassa kun aan sais inspiraatiosta kiinni!